Medicul Adrian Streinu Cercel: „In mai putin de o luna ajungem ca Italia”

Doctorul Adrian Streinu Cercel a trimis un nou apel catre romanii care nu respecta masurile pentru protectie impotriva coronavirusului.

Managerul Institutului Matei Bals din Bucuresti, Adrian Streinu Cercel, sustine ca trebuie sa facem tot ce este posibil pentru a evita ajunge in situatia Italiei.

Odata cu aparitia primilor decedati din cauza virusului, in Romania, oamenii ar trebuie sa inteleaga strictetea cu privire la statul in casa. Medicul subliniaza faptul ca spalatul cu apa si sapun este esential in aceste momente, dar si statul in casa.

Doctorul Adrian Streinu Cercel: „Romanii trebuie sa inteleaga ca e nevoie sa stea in case”

Publicitate

Romanii ar trebui sa-si paraseasca locuinta doar pentru a-si cumpara cele necesare supravietuirii. Daca nu o sa evitam adevaratele pericole, in mai putin de o luna putem ajunge in situatia Italiei, sustine medicul.

”Romanii trebuie sa se spele cu apa si sapun si sa nu mai iasa din casa, decat cand trebuie sa-si procure cele necesare supravietuirii. Problema e alta si daca nu o rezolvam, in mai putin de o luna ajungem ca Italia. Trebuie sa evitam murdaria, pe romaneste! Avem nevoie sa folosim apa si sapun, pentru a impiedica transmiterea intracomunitara a coronavirusului. Este cel mai important! Romanii trebuie sa inteleaga ca e nevoie sa stea in case”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel, pentru o emisiune televizata, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si articolul :   Anunt oficial! Cu cat se maresc pensiile si ce se intampla cu alocatiile

143 de noi de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate in ultimele 24 de ore. Bilantul total ala ajuns la 576 de cazuri.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.