ULTIMA ORA: Al patrulea deces in Romania al unui pacient infectat cu coronavirus. Despre cine este vorba

In aceasta dimineata a fost inregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmata pozitiv la COVID 19. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in data de 21 martie 2020 in Spitalul judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fara context epidemiologic ( nu are istoric de calatorie, nu a venit in contact cu o persoana confirmata pozitiv), scrie digi24.ro.

Alte trei decese au fost confirmate duminica. Toate cele trei persoane care au murit sufereau si de alte boli grave.

Publicitate

Este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Neamt. El avea conditii medicale preexistente, printre care si diabet. Barbatul a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Un alt pacient in varsta de 67 de ani care avea si cancer in faza terminala, a murit la spitalul de boli infectioase din Craiova.

Al treilea caz de COVID-19 care a murit este un pacient in varsta de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes – Bucuresti, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, avand o boala cronica preexistenta pentru care se afla in programul de dializa.

Pana duminica la ora 13, in Romania erau confirmate 433 de infectii cu coronavirus. 64 dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost externati.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.