Gigi Becali, atac la un milionar roman, din cauza coronavirusului: “Baga mana in buzunar si da 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu…

Gigi Becali a ajutat mai multe spitale din Romania in timpul pandemiei de COVID-19. Finantatorul FCSB sustine insa ca nu se va opri aici si va ajuta cat de mult va putea spitalele.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrica de camasi din Romania. Le-am zis «Bai, nu mai faceti camasi! De acum incolo lucrati non-stop si faceti masti si halate, vi le cumpar eu». Cei de acolo au intrerupt productia de camasi. Sa se faca in fiecare zi cate 5.000 de masti si halate, ca sa dau la spitale. Le platesc eu. Doar la Spitalul Matei Bals am dat pana acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Radauti si voi duce vineri si acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a facut lista cu ce era nevoie”, spunea atunci Gigi Becali.

In urma cu doar cateva zile, in presa s-a aflat ca si Cosmin Olaroiu, fost antrenor la echipa patronata de Gigi Becali, ii ajuta pe medici, insa decizia acestuia l-a deranjat pe latifundiarul din Pipera. Antrenorul a fost pus la zid de Gigi Becali deoarece a donat doar mancare, in conditiile in care are o avere de peste 60 de milioane de euro

„Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă? Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, a spus acum Gigi Becali.

Sunat de jurnaliștii de la Digi Sport, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că a vrut să ofere bani, însă a fost refuzat, pentru moment: „Eu nu vreau să apar. M-am implicat si nu am dorit să se știe. I-am întrebat pe doctorii de la Victor Babeș cu ce pot să-i ajut, dar mi-au zis că nu e nevoie deocamdată. Au spus că, dacă vor intra în impas, o să mă sune. M-au rugat doar dacă pot să asigur mâncarea pentru doctori și am făcut asta”, scrie perfecte.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.