Veste trista, din pacate. Este vorba de celebrul tenor Placido Domingo

Celebrul tenor Placido Domingo a anuntat intr-o postare pe pagina sa de Facebook faptul ca este infectat cu coronavirus.

″Cred ca este datoria mea morala sa va anunt ca am testat pozitiv COVID19, virusul Corona. Familia mea si cu mine suntem cu totii in izolare, atat timp cat este considerat medical necesar. In prezent, suntem cu totii in stare de sanatate buna, dar am avut simptome de febra si tuse, deci am decis sa fac teste, iar rezultatul a revenit pozitiv″, a scris Placido Domingo pe Facebook, potrivit stirileprotv.ro.

Articolul continuă după reclame

“Va rog sa fiti extrem de atenti, sa urmati regulile de baza, sa va spalati frecvent pe maini, sa stati la cel putin doi metri distanta de ceilalti, sa faceti tot ce va sta in putere pentru a opri raspandirea virusului si, mai ales, ramaneti acasa daca puteti!”, a mai spus acesta.

Publicitate

Placido Domingo este un tenor si dirijor spaniol renumit pentru vocea sa puternica ce i-a permis sa cante chiar si roluri de bariton.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.