Horoscop 23 martie 2020. Trei zodii intorc foaia si pornesc pe un nou drum, la inceput de saptamana

Horoscop 23 martie 2020. Astrologul are vesti pentru zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni.

Horoscop 23 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec nu ili mai vad capul de treaba. Daca ati planuit sa modernizati interiorul casei voastre, ei bine, in aceasta zi trebuie sa duceti totul la bun sfarsit. Treziti-va devreme dimineata si apucati-va de treaba. Veti vedea ca la finalul zilei, cand toate vor fi la locul lor, veti avea o stare pozitiva si va veti bucura nespus de noua infatisare a caminului vostru.

Horoscop 23 martie 2020 Taur

Publicitate

Taurii sunt sfatuiti sa stea in casa, alaturi de membrii familiei, in aceasta zi. S-ar putea ca o ruda apropiata sa aiba nevoie de ajutorul vostru pentru anumite sarcini interioare. Indicat ar fi sa oferiti suportul necesar, chiar si o vorba buna, un sfat. Dati dovada de intelegere si empatie.

Horoscop 23 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni au un secret foarte important pe care trebuie sa il tina departe de urechile curiosilor. Aveti grija si fiti precauti, s-ar putea ca si persoanele apropiate voua sa dea dovada de viclenie, in incercarea de a afla misterioasa informatie pe care o detineti.

Horoscop 23 martie 2020 Rac

Nu va jucati cu inima, dragi Raci. Daca aveti sentimente puternice vorbiti despre ele, recunoasteti acest lucru in fata acelei persoane importante, caci daca le tineti ascunse, s-ar putea sa pierdeti totul in final. Aveti curaj, s-ar putea ca sentimentele sa fie reciproce.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Vesti nu prea bune de la astre

Horoscop 23 martie 2020 Leu

Persoana cu care ati putea petrece mult timp astazi ar putea sa nu fie suficient de rabdatoare pentru a asculta fiecare cuvant pe care il spuneti, asa ca incercati sa nu faceti marturisiri majore sau sa abordati subiecte delicate. Insa doar pentru ca persoana respectiva nu este angajata in permanenta in discutie nu inseamna ca nu veti petrece timp minunat alaturi de ea. Mentineti conversatia la un nivel usor si distractiv si nu aruncati la inaintare cuvinte pompoase.

Horoscop 23 martie 2020 Fecioara

Viata nu este intotdeauna in nuante de alb si negru, desi unii oameni cu care ati putea avea de a face astazi cred acest lucru. Puteti cere persoanelor din jur sa fie mai deschise la minte, dar nu puteti solicita sa aiba aceeasi viziune asupra vietii. Daca o persoana despre care considerati ca nu vede tabloul vietii in intregime va ofera lipsa de confort ar fi mai bine sa tineti distanta decat sa incercati sa-i schimbati gandirea.

Horoscop 23 martie 2020 Balanta
Balantele cauta astazi sa se apropie de alte persoane la nivel romantic sau cel putin profesional. Insa pentru a face acest lucru trebuie sa va indreptati intreaga atentia catre persoana respectiva pentru a fi sigur ca nu pierdeti detalii importante ale discutiei. Nu uitati ca vorbele mici fac legatura superficiala, iar Balantele au nevoie de profunzime, respectiv de a duce conversatia la un nivel cat mai elevat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 august 2021. Soarta este astazi de partea Racilor

Horoscop 23 martie 2020 Scorpion

Astazi, Scorpionii pun accent pe rezolvarea problemelor personale. Totusi, exista posibilitatea ca o ruda mai batrana sa aiba nevoie de ajutor, caz in care ar fi ideal daca ati putea sa va puneti la dispozitie din toate punctele de vedere. Este foarte posibil ca un simplu telefon sa fie de mare ajutor, iar persoana respectiva sa se simta mult mai bine doar daca va aude vocea. Spre sfarsitul zilei s-ar putea sa fiti pusi in situatia de a amana o calatorie importanta.

Horoscop 23 martie 2020 Sagetator

Nativii Sagetator trebuie sa ia o decizie importanta in dragoste. Nu acceptati lucruri doar din monotonie si obisnuinta, vorbiti despre ceea ce vad eranjeaza, despre schimbarile pe care vreti sa le faceti in viata voastra, nu trebuie sa va resemnati. Spre seara odihniti-va, lasati munca deoparte.

Horoscop 23 martie 2020 Capricorn

Cei aflati sub acest semn zodiacal trebuie sa inteleaga uneor isi parerea din jur si sa accepte ca nu doar ei detin adevarul absolut. S-ar putea sa aveti parte de neintelegeri in familie din cauza incapatanarii de care dati dovada. Doar prin comunicare deschisa veti reusi sa aplanati conflictul.

Horoscop 23 martie 2020 Varsator

Citeste si articolul :   Zodii care vor fi fericite in urmatorii 5 ani

Varsatorii isi fac planuri serioase de viitor cu persoana iubita. Daca va doriti sa oficializati relatia de dragoste pe care o aveti, astrologii va sfatuiesc sa nu mai stati pe ganduri. Iubirea este un sentiment pur, iar daca va vedeti imbatranind alaturi de aceasta persoana, atunci aveti raspunsul pentru orice nelamurire.

Horoscop 23 martie 2020 Pesti

Nativii Pesti se pot odihni toata ziua. Aveti practic permisiunea de a lenevia stazi, mai ales daca aveti cateva zile libere de la serviciu. Cititi o carte, dormiti, faceti o baie fierbinte spre seara si uitati-va la un film, ori la o trilogie. Va veti incarca bateriile cu multa multa energie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.