Horoscop 23-29 martie 2020. Patru zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Horoscopul saptamanii 23-29 martie 2020 iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Iata ce anunta astrele pentru fiecare zodie in parte:

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile veti atrage ceva bani, dar castigurile va vor determina sa doriti sa va retrageti in spatele scenei. Pastrati-va cumpatul, deoarece aveti tendinta de a face cumparaturi pana la epuizare.

TAUR 21.04-21.05: Stati mai mult alaturi de familie si prieteni. Cu toate acestea se pare ca nu va simtiti in siguranta. Preferati sa va incredeti in vorbele mieroase a unor persoane care nu va vor chiar binele. Impuneti-va niste limite!

Publicitate

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti un pic in cumpana, deoarece simtiti ca nu este totul in regula. Parca situatia cu care sunteti obisnuiti de schimba. Toata aceasta situatie este generata de micile conflicte de acasa. Incercati sa aplanati discutiile aprinse.

RAC 22.06-21.07: Aveti de rezolvat tot felul de comisioane, acte, documente sau sarcini profesionale. Veti parcurge o saptamana plina de intalniri. Se contureaza si implicatii financiare legate de casa. Succes!

Citeste si articolul :   4 perechi de zodii care raman impreuna pana la sfarsit

LEU 22.07-22.08: Va ganditi serios la planuri de viitor. Simtiti nevoia de liniste, de relaxare in aer liber, de plimbari alaturi de persoana iubita. Este bine sa va distrati, dar trebuie sa tineti cont si de sarcinile pe care le aveti de indeplinit.

FECIOARA 23.08-22.09: Mici discutii cu partenerul de viata sau colaboratorii apropiati va dau senzatia de disconfort. Este nevoie sa va preocupe mai mult propria persoana si sa nu va mai raportati la cei din jur.

BALANTA 23.09-22.10: Preocuparile dumneavoastra se indreapta spre locul de munca si sanatate. Sunteti destul de ingrijorati pentru situatia data, dar nu va faceti prea multe probleme. In curand situatia se redreseaza si vor veni vremuri bune, chiar foarte bune.

Nativii zodiei Capricorn se gandesc la calatorii
SCORPION 23.10-21.11: Ca sa treceti peste stresul care s-a acumulat in ultima perioada trebuie sa va organizati foarte bine viata. Nu mai amanati si un control al sanatatii mai amanuntit. Asta ca sa va linistiti ca nu sunt probleme ascunse si grave.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2023. Fecioara nu trebuie sa isi neglijeze sanatatea

SAGETATOR 22.11-21.12: Se anunta cateva zile pline de evenimente legate de viata sociala, iar la locul de munca au loc cateva discutii serioase legate de acte sau documente care trebuiesc puse la punct. Se recomanda prudenta si vigilenta la rezolvarea treburilor!

CAPRICORN 22.12-19.01: Gandul va zboara spre calatorii pe care v-ar placea sa le faceti. Acasa, treburi urgente nu se ivesc, asa ca veti fi nevoiti sa va concentrati spre altceva. Nu este nicio problema! Va veti descurca bine.

VARSATOR 20.01-18.02: Va stau pe cap tot felul de treburi care este nevoie sa fie rezolvate rapid: facturi de achitat, taxe, chirii sau datorii amanate. In schimb, va ajuta foarte mult familia, care va inconjoara cu afectiune si chiar va sprijina financiar.

PESTI 19.02-20.03: Impreuna cu partenerul de viata puneti la punct noi planuri de viitor sau chiar un plan de afaceri. Discutii aprinse vor fi, sunt chiar inevitabile, dar trebuie sa fiti diplomati ca sa le ocoliti. Succes!

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.