“De trei saptamani nu mi-am strans copilul in brate!” Strigatul disperat al unei asistente din Romania care trateaza bolnavi de coronavirus

“De trei saptamani nu mi-am strans copilul in brate. Oare cand veti intelege?”. Este strigatul disperat al unei asistente de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Alba, care ii critica dur pe cei care nu iau in serios masurile de preventie.

“JURNAL COVID-19 (STRIGATUL MUT)

Astazi, pentru prima data in ultimele 3 saptamani, am fost nevoita sa ies din traseul meu (serviciu – casa). Mare mi-a fost durerea sa vad bulevardul PLIN de oameni in varsta si mame cu copii!

Oare, cand veti intelege?
Oare, ce trebuie sa se intample pentru ca voi sa intelegeti?
Oare, ce ar trebui sa facem noi, pentru ca voi sa intelegeti?
Oare, ce ar trebui sa faca autoritatile, pentru ca voi sa intelegeti?

Dragii mei, oricat de mare imi este iubirea pentru oameni, EU NU SUNT DISPUSA sa ma sacrific pentru astfel de oameni care NU respecta NIMIC, care nu se respecta pe ei insisi, pe restul nici atat, care isi bat joc de tot efortul nostru!( A se intelege metafora!!! )

Eu, de 3 saptamani :

Citeste si articolul :   Un roman intors din Italia are dosar penal pentru ca nu sta in izolare: „Epidemia e o conspiratie”

1. NU MI-AM STRANS COPILUL IN BRATE, NU L-AM MANGAIAT, NU L-AM SARUTAT!

2. DORM SINGURA (atat cat reusesc sa o fac) INTR-O CAMERA SEPARATA!

3. NU STAU IN CASA, PENTRU VOI!!! Cum n-as sta, Doamne, cum n-as profita, cum nu mi-as petrece timpul cu familia mea, cum n-as devora biblioteca, cum nu m-as relaxa vizionand un film.

De 3 saptamani incerc sa spun, asa cum pot mai bine STATI IN CASA!
Am epuizat toate mijloacele, strigatul meu mut, nu a ajuns la voi…

Dumnezeu sa aiba mila de noi!

Eu MERG LA SPITAL PENTRU VOI!
VOI, ce faceti?”, a scris Marcela Vilcan.

Autor