Cum arata declaratia pe propria raspundere obligatorie pentru a putea iesi noaptea din casa

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a emis o ordonanta militara prin care limiteaza deplasarile. Cetatenii vor fi nevoiti sa completeze declaratii pe proprie raspundere atunci cand se pornesc la drum pe timpul noptii. Persoanele care nu-si pot executa munca de acasa pe timpul noptii vor trebui sa aiba asupra lor o adeverinta de la serviciu.

Vedeti cum arata declaratia si adeverinta – AICI.

Deckaratie 1

Declaratie 2

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Deplasarile se vor face in intervalul orar 06:00 – 22:00 numai in interes de serviciu sau pentru motive serioase cum ar fi procurarea de medicamente si de hrana, vizitele medicale, inmormantari. Animalele vor putea fi plimbate, iar exercitiile fizice vor fi permise doar in preajma locuintei.

Pentru deplasarile din intervalul 22:00 – 06:00 in interes personal se va cere declaratie pe proprie raspundere, iar pentru deplasarile din intervalul 22:00 – 06:00 spre locul de munca se va cere o adeverinta.

Sunt interzise iesirile in grupuri mai mari de trei persoane.

Citeste si articolul :   Ce documente sunt necesare inscrierii la PENSIE PENTRU LIMITA DE VARSTA

Masurile acestea se aplica incepand cu data de 23 martie 2020, ora 22:00.

Cei care vor aplica aceste masuri sunt reprezentantii Politiei Romane, Jandarmeriei Romane, Politiei Locale, scrie ziaruldeiasi.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.