Marcel Ciolacu, despre masurile anuntate de ministrul de Interne: „In acest moment Guvernul este depasit.”

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat intr-o interventie telefonica la Digi24 ca ar fi adoptat masuri mai dure pentru a preveni raspandire noului coronavirus. Declaratia a fost facuta dupa ce ministrul de Interne a anunta ordonanta militara numarul 2 din perioada starii de urgenta.

„Cred ca a contat si decizia politica, nu numai a specialistilor. Este o diferenta mare intre recomandari si interzicerea circulatiei. As fi fost mai drastic, sa vedem daca Romania functioneaza doar pe baza de recomandari. Eu as fi lasat politicul si as fi permis ca specialistii sa-si impuna punctul de vedere. Sunt convins ca domnul Arafat si domnul Despescu si-ar fi dorit ca lucrurile sa fie mult mai clare”, a spus Ciolacu.

Articolul continuă după reclame

Liderul interimar al PSD mai anuntat va promova in Parlament cele doua proiecte de lege pentru plafonarea pretului la medicamente si la alimentele de stricta necesitate si pentru scutirea de dobanzi si rate la banci.

Citeste si articolul :   (VIDEO) Vulpe surprinsa furand o gaina. Politistii au inchis ochii la infractiune

„In acest moment Guvernul este depasit. Vom veni cu legi concrete in Parlament, nu populiste”, a tinut el sa sublinieze, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.