Francisc Dobos: „Stati acasa zilele astea, daca nu vreti sa ajungeti mai repede acasa la… Cel de sus”

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care indeamna cetatenii sa stea acasa.

Acesta a mentionat: ”Stati acasa zilele astea, daca nu vreti sa ajungeti mai repede acasa la, Cel de sus”.

Din 2011, Francisc Dobos este preot colaborator la Parohia Catedralei Sfantul Iosif (Bucuresti) si purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti.

Potrivit bilantului oficial anuntat sambata de autoritati la ora 13:00, in Romania avem 367 de persoane infectate cu coronavirus, precizeaza stirileprotv.ro.

Cum numarul cazurilor creste de la o zi la alta, responsabilii iau in calcul sa fie testate si alte categorii de persoane, nu doar cele care au intrat in contact cu bolnavii.

Guvernul le reaminteste cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numarul TELVERDE nu este un numar de urgenta, este o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor. De asemenea, romanii aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor, +4021.320.20.20.

Stați acasă zilele astea, dacă nu vreți să ajungeți mai repede acasă la … Cel de sus :)))

Publicată de Francisc Dobos pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Autor