Francisc Dobos: „Stati acasa zilele astea, daca nu vreti sa ajungeti mai repede acasa la… Cel de sus”

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care indeamna cetatenii sa stea acasa.

Acesta a mentionat: ”Stati acasa zilele astea, daca nu vreti sa ajungeti mai repede acasa la, Cel de sus”.

Din 2011, Francisc Dobos este preot colaborator la Parohia Catedralei Sfantul Iosif (Bucuresti) si purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti.

Potrivit bilantului oficial anuntat sambata de autoritati la ora 13:00, in Romania avem 367 de persoane infectate cu coronavirus, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cum numarul cazurilor creste de la o zi la alta, responsabilii iau in calcul sa fie testate si alte categorii de persoane, nu doar cele care au intrat in contact cu bolnavii.

Guvernul le reaminteste cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Citeste si articolul :   Ce se intampla cu Adriana Iliescu. Vecinii spun ca a disparut de acasa

Numarul TELVERDE nu este un numar de urgenta, este o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor. De asemenea, romanii aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor, +4021.320.20.20.

https://www.facebook.com/1454881846/videos/10219824304265439/

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.