Horoscop 22 martie 2020. Duminica Neagra pentru trei zodii.

Horoscop 22 martie 2020. Astrologul vine cu vesti pentru fiecare zodie. Iata ce spin astrele pentru ziua de duminica.

Horoscop 22 martie 2020. Berbec

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tai, dar te intrebi pana cand? Ai suportat multe de la un amic care deja profita de bunavointa ta, dar este vremea sa intorci foaia.

Nu mai poti suporta, a depasit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui sa ii arati concret ca te deranjeaza atitudinea sa.

Nu meriti asemenea tratament din partea sa, dar si tu esti vinovat ca i-ai tolerat de fiecare data acest comportament si s-au creat deja antecedente.

Taur

Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea.

Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti. Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi.

Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta.

Horoscop 22 martie 2020. Gemeni

Pune punct aici acelui plan care vezi si tu ca nu mai duce nicaieri, pentru ca un final ar fi cel mai bun lucru in situatia de fata.

Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol in viata ta, deci fii pregatit pentru o despartire. Acest ramas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti decide, deci nu insista sa resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua in nicio directie.

Detaseaza-te de ce a fost, pune punct definitiv si inchide capitolul. Te vei simti mult mai bine dupa ce il vei arunca la gunoi, decat sa-l tot vezi in fata ochilor – metaforic vorbind – inert si fara viata.

E timpul sa stergi din viata ta ceva stins, pentru ca doar asa vei fi liber sa pornesti pe alta cale.

Horoscop 22 martie 2020. Rac

Citeste si articolul :   Cum e sa ai alaturi un nativ din zodia Pesti. Uite ce obiceiuri si metehne are

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma.

Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic.

Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

Horoscop 22 martie 2020. Leu

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma.

Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic.

Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta.

Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

Fecioara

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult.

Nu privi aceste replici jucause ca pe un atac la persoana, pentru ca nu are nimeni asemenea intentii, ci pur si simplu unii nu prea stiu sa-si adapteze tonul ca ceea ce spun sa sune intr-adevar a gluma.

Intoarce-le si tu vorbele cu aceeasi moneda, pentru ca nu e indicat sa ripostezi agresiv la o banala poanta ce se dorea a fi simpatica, doar.

Horoscop 22 martie 2020. Balanta
Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie.

Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat.

Citeste si articolul :   Cele mai noi Profetii pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea in urmatorul an

Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

Scorpion

Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii potriviti.

Esti in fata unei provocari interesante cu mari sorti de izbanda, dar cu atat mai bune vor fi rezultatele cu cat reusesti sa atragi si pe altii alaturi de tine.

Vei aduna un grup mai larg de persoane si veti vasli impreuna in acelasi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru ca altfel evoluezi cand stii ca ai pe cineva alaturi care tine cu tine, te incurajeaza si crede in ceea ce doresti sa faci!

Horoscop 22 martie 2020. Sagetator

Nu te astepta ca marile tale planuri de acum sa se concretizeze peste noapte deoarece ti se va cere o imensa rabdare.

Important e ca ele sunt posibile, deci nu conteaza cat de mult va dura de vreme ce vei ajunge intr-un final la rezultatele promise.

Primesti de undeva chiar o garantie ca, odata si-odata, toate se vor aseza conform planurilor tale de acum, ca atare aduna-ti toate fortele cu speranta ca nu mai e mult pana la victorie. E doar o chestiune de timp!

Horoscop 22 martie 2020. Capricorn

Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul.

Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data.

Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2024. Fecioara trebuie sa fie atenta la sanatate

Varsator

Nu te supara ca unele lucruri nu evolueaza in ritmul sau directia pe care o vrei tu, pentru ca nu ai de unde sa stii, de fapt, de ce ti se pun aceste piedici.

S-ar putea ca ele sa te opreasca sa faci o greseala, sa inaintezi intr-o directie care nu iti este prielnica, te retine pana in momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, in acest moment, un motiv de suparare ca pe un esec, ci dimpotriva: ca pe un noroc!

E protectia cea mai buna de sus deoarece nu ai de unde sa stii ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi aparut. Nu te intrista, ci spune multumesc ca ti s-a dat!

Horoscop 22 martie 2020. Pesti

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei.

Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta.

Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Autor