Horoscop special cu Neti Sandu. Vin bani pentru trei zodii

Horoscop 28 octombrie, cu Neti Sandu. Cunoscutul astrolog a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti navii zodiacului.

Iata ce spune Neti Sandu:

BERBEC

Cineva care a incercat sa se apropie de voi nu a prea avut succes, dar nici nu vrea sa renunte, ca stie ca sanse ar avea. Si revine. O sa interactionati cu niste angajatori care vor sa lucrati la un proiect si ramane sa va hotarati daca va mai duceti la actualul serviciu sau intrati in combinatie cu acesti oameni.

Publicitate

TAUR

Poate a sosit momentul sa discutati deschis, cu cartile pe fata, cu alesul inimii, cu care vreti sa va casatoriti. Sau poate nu vreti. O sa cautati, probabil, inca ceva de lucru ca sa le asigurati alor vostri ce le trebuie, poate mai faceti niste investitii in casa si o sa cam depasiti bugetul alocat.

GEMENI

O sa va iasa in cale cineva care isi doreste o relatie serioasa si o sa va intelegeti de minune – probati. Par sa vina de undeva niste bani si sa le luati alor vostri ce v-au rugat sau ce v-ati propus sa le cumparati ca sa fie un confort sporit de invatat sau de lucrat de acasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 septembrie 2020. Munca depusa de Capricorn va aduce succes pe toate planurile astazi

RAC

Poate or sa va intre acei bani pe care ii asteptati de o groaza de timp si o sa rasuflati usurati, ca nu i-ati pierdut. Se poate sa vi se pregateasca o surpriza placuta si sa aveti un alt vibe, o energie cu care sa faceti si toate acele lucruri pentru care nu va gaseati niciodata timp.

LEU

Se poate sa fiti ocupati cu scoala, poate aveti examene sau sunt evaluari pe care sa le luati fara probleme. Poate o sa faceti un efort financiar ca sa va puneti casa la punct si sa va bucurati de un mediu inconjurator pe gustul vostru si sa merite fiecare banut.

FECIOARA

O sa dati zor sa terminati treburile gospodaresti ca sa va si odihniti, ca o sa aveti, probabil, musafiri in weekend. O sa duceti munca de lamurire cu sefii sa va dea mai multi bani la salariu, ca ati muncit mai mult in ultima perioada si sa va evaluati calitatile, lasati modestia.

BALANTA

Rudele apropiate au nevoie de o mana de ajutor de la voi si pentru voi nu va fi niciun efort, ba chiar o placere. E lume serviabila in jurul vostru si o sa aveti mai mult spor la treaba, daca nu cumva or sa faca altii treaba in locul vostru, sa va mai trageti si voi sufletul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 iulie 2021. Racii nu trebuie sa isi asume riscuri

SCORPION

Se observa o colaborare de care o sa fiti incantati si o sa faceti rost de bani pentru putina destindere, ca sa plecati in weekend. Sunt niste surse de bani de explorat si o sa aveti de unde sa alegeti, ca va apreciaza lumea si va cauta, ca oamenii vor sa lucreze cu voi.

SAGETATOR

Poate aranjati si voi ceva pentru sfarsitul de saptamana si faceti rezervare, va ingrijiti si de bani, ca sa va simtiti in largul vostru pe acolo. E o infuzie de optimism la voi si o sa aveti o stare de sprit mult mai buna, ca e cineva cu care va intelegeti si exista iubire, iar daca nu, trebuie sa apara cineva.

CAPRICORN

Se poate sa va duceti la un interviu pentru un job ori poate dati concurs pentru un post de conducere si se anunta succes. Se poate sa va lansati cu ceva nou pe piata si sa prinda bine la publicul cumparator, ca stiti exact cui va adresati si promite sa fie de cursa lunga si va luati banii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 martie 2024. Zi incarcata pentru Varsator

VARSATOR

E rost de plecat pe undeva, daca nu aveti vreo nunta sau un botez, sambata ori duminica si o sa va mai relaxati si voi. Vi se face o oferta de nerefuzat, e o afacere pe care o puteti exploata la maximum si sa va asiguati un venit consistent pe o perioada mai lunga de timp.

PESTI

Vi se lanseaza o invitatie la cafea si puteti discuta si afaceri, daca nu ati avut timp pana acum ca ati fost pana peste cap de ocupati. Ati putea recurge la un imprumut si sa va schimbati macar masina, daca nu si casa si daca nu va incumetati acum, poate lasati totul pe anul viitor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.