Horoscop cu Neti Sandu. Astrele anunta castiguri mari

Horoscop 26 august, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta principalele previziuni astrale. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa fie o zi speciala, sa primiti felicitari, cadouri, sa reapara cineva dupa o lunga absenta. Prezenta cuiva o sa va aduca un plus de optimism, o sa schimbati idei, chiar si de afaceri si o sa va treziti cu o noua viziune despre cum sa faceti rost de bani.

TAUR

Publicitate

O sa le faceti o surpriza copiilor care-si doreau de la-nceputul vacantei o iesire la malul marii sau o distractie intr-un parc de agrement. O sa aveti inspiratie, poate puneti in aplicare o idee si care sa v-aduca si bani, ca o sa valorificati produsele pe care le veti lucra.

GEMENI

O aparitie – surpriza – e cineva care va face ochi dulci si o sa va mearga direct la inima mesajul afectiv. Vi se ofera sansa de a lua la reducere niste piese de mobilier sau poate aparatura electrocasnica, gadgeturi atat pentru voi, cat si pentru cei mici.

RAC

Poate le faceti o vizita fratilor, surorilor, sa strangeti randurile ca vin evenimente de familie in care-o sa va implicati cu totii. Poate va pregatiti de o excursie si ati putea lua si laptopul sa mai scrieti ceva, mai o teleconferinta pentru serviciu, ca sa mai respirati si alt aer.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 februarie 2022. Varsatorul va rezolva problemele financiare

LEU

Sunt niste prieteni care v-au dus dorul si insista sa va vedeti – la voi, la ei, numai sa refaceti grupul ca le-ati lipsit. Vin de undeva niste bani – poate fi si o marire de salariu, dar si o suma provenita din colaborari sau din banii pe care i-ati imprumutat unor oameni si ei vi-i dau inapoi.

FECIOARA

Poate veti semna niste contracte de colaborare si o sa aveti parte de castiguri consistente, ca dati de oameni cu bani. O sa puteti face rost de bani in plus si multe dintre lucrurile pe care nu vi le permiteati or sa fie accesibile, sa va mai satisfaceti unele mici, placeri.

BALANTA

Revine cineva care-asteapta un semn de viata de la voi si n-o sa lasati sa treaca aceasta sansa de relatie pe langa voi daca sunteti singuri. E cineva care va da de ceva timp tarcoale si o sa va bucure atentia pe care-o veti primi, dar raspunsul afectiv nu-l veti da imediat – asteptati sa se decanteze ce simtiti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 mai 2022. Balanta trebuie sa invete sa refuze ceea ce nu poate face

SCORPION

E lume in jur care vrea sa petreceti un timp impreuna ca aveti gusturi comune, impartasiti acelasi hobby. Vin bani de la serviciu si o s-aveti sa va puteti misca, poate plecati in weekend pe undeva si o sa va descurcati din punct de vedere financiar.

SAGETATOR

Poate strangeti grupul de prieteni sa plecati pe undeva, daca v-au mai ramas zile de concediu, si pot si ceilalti odata cu voi. Poate abia acum o sa conteze in ochii sefilor ce ati lucrat si o sa luati o prima, un soi de recompensa care sa v-ajute sa mergeti mai departe cu proiectul respectiv.

CAPRICORN

Va invita cineva sa-i faceti o vizita in alt oras si va duceti in weekend ca sa mai ramaneti cateva zile sau macar inca o zi. Puteti rezolva chestiuni mai vechi si va primiti si banii pentru ce-ati muncit, poate-ati investit din propriul buzunar si trebuie sa va recapatati la un moment dat, banii.

VARSATOR

Poate se-anunta cineva care e in trecere prin oras si o sa petreceti cateva ore impreuna, luati masa la un restaurant sau va duceti la un shoping. O sa recuperati acei bani pe care nu credeati c-o sa-i mai vedeti si va puteti repezi la munte sau la malul marii sa scapati de stresul de toate zilele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2020. Pestii sunt pe drumul catre succes

PESTI

Lumea va curteaza si o sa vi complaceti in situatia asta ca nu vi se-ntampla prea des si o sa raspundeti cu un gest, o vorba. Se observa bani, posibile cheltuieli si planuri de weekend, ca poate va invita cineva la masa, intr-o excursie si o sa va prinda bine sa iesiti din casa.

Acestea sunt previziunile astrale prezentate de Neti Sandu, la stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.