Un tanar din Italia s-a filmat in timp ce scuipa fructele dintr-un supermarket. Politia a intervenit

In contextul in care Italia a devenit tara cu cele mai multe decese din cauza coronavirusului, un tanar a recurs la un gest de-a dreptul socant.

Un tanar de 25 de ani din Italia s-a filmat in timp ce se afla intr-un magazin, iar ce a urmat a socat pe toata lumea. Baiatul, care purta o masca medicinala, s-a filmat in timp ce scuipa fructele dintr-un supermarket din Caserta, dupa care radea.

Videoclipul a fost postat pe pagina lui de Instagram, iar criticile n-au incetat sa apara.

Tanarul a fost raportat autoritatilor

Filmarea italianului a fost preluata si postata pe Facebook de catre Francesco Emilio Borrelli, consilier regional, care l-a criticat dur pe tanar.

“Imbecilitatea atinge limite nestiute pana acum, iar folosirea proasta a retelelor de socializare si mania de a dori sa fie in centrul atentiei ajuta in aceasta privinta. Idiotul care face acest gest, pe care il vedem in videoclip, scuipa fructele cu un zambet pe fata si crede ca este amuzant.

Este doar un inconstient. Intr-un moment ca acesta, imprastierea salivei si a fluidelor corporale este extrem de periculoasa, iar a o face voluntar este echivalent cu un atentat asupra vietii celorlalti. Am raportat videoclipul autoritatilor pentru ca acest individ sa fie sever pedepsit”, a declarat Borelli, potrivit publicatiei ilfattoquotidiano.it.

Citeste si articolul :   Dan Capatos, mesaj dur pentru Ionita de la Clejani: "Asuma-ti, ma, faptele"

Politia l-a identificat pe tanar, iar acum el este anchetat pentru fapta comisa pe retelele de socializare, scrie wowbiz.ro.

Autor