Horoscop 21 martie 2020. Sambata Alba. Curg vestile bune pentru trei zodii.

Horoscop 21 martie 2020. Astrologii au vesti bune pentru nativii zodiacului in aceasta zi.

Horoscop 21 martie 2020 Berbec

Cei aflati sub acest semn zodiacal pot pune bazele unei afaceri profitabile in aceasta perioada, mai ales daca veti obtine sprijinul celor apropiati. Cautati aliati care sa aiba cunostinte si calitati in domeniul in care vreti sa activati, altfel riscati sa dati gres.

Horoscop 21 martie 2020 Taur

Publicitate

Nativii Taur ar putea primi un apel telefonic din partea unei persoane aflata la distanta, cuc are nu au mai intrat in contact de foarte multa vreme. Momentul va fi indelung apreciat de voi, mai ales ca relatia dintre voi a fost intotdeauna apropiata.

Horoscop 21 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni isi pot canaliza energia asupra unui proiect foarte important, unul personal, pe care l-au abandonat in ultimul timp. Depuneti mai mult efort, energie, caci s-ar putea sa creati ceva uimitor, mai ales pentru cei din jurul vostru. Folositi-va talentul si nu luati in seama gurile rele care ar putea incerca sa va impiedice sa va indepliniti visul.

Horoscop 21 martie 2020 Rac

Nativii Raci trebuie sa renunte la anumite activitati care nu le aduc niciun beneficiu. Faceti mai mult sport, ori gasiti un nou hobby care sa va scoata din zona de confort. S-ar putea sa va descoperiti o pasiune ascunsa. Spre seara petreceti timp cu familia.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Ultima Super Luna din 2020, pe 7 mai. Se limpezesc apele si se schimba destine. Pentru cine se deschid portile norocului

Horoscop 21 martie 2020 Leu

Leii care dau peste persoane morocanoase nu ar trebui sa se lase influentate sau scoase din echilibrul emotional. Din contra, inceaca sa calmezi situatia pe cat posibil si sa-i asiguri pe colegi si prieteni ca le poti da oricand o mana de ajutor, daca au nevoie. Si nu uita sa iti pastrezi optimismul si speranta ca toate vor reveni la normal in urmatoarea perioada.

Horoscop 21 martie 2020 Fecioara

Organizarea impecabila, spiritul de sacrificiu si disciplina militara a Fecioarelor este de mare ajutor in contextul actual, pentru ca nativii din aceasta zodie nu se pierd cu firea niciodata. Indiferent de magnitudinea crizei. Asa ca foloseste-si capacitatea de a mobiliza oameni si ajuta-i pe cei dragi. Astfel, vei resimti si tu o stare de bine datorata faptului ca faci ceea ce trebuie, la momentul potrivit.

Horoscop 21 martie 2020 Balanta

Publicitate

Scorpionii au nevoie de o provocare in fiecare zi, altfel devin lenesi si apatici. Iar acum nu este tocmai perioada potrivita pentru a sta cu nivelul de energie la cote de avarii. Gandeste-te la ceea ce ai vrut sa faci dintotdeauna dar nu ai gasit inca timp. Si incearca sa afli cum ai putea sa faci primii pasi. Vei vedea ca starea de spirit se va schimba imediat.

Horoscop 21 martie 2020 Scorpion

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 iulie 2021. O zi minunata pentru Scorpioni

Sagetatorii ar putea afla ca a incerca sa controlezi emotiile negative nu este o solutie. Singurul mod prin care iti poti recapata speranta este sa treci la actiune. Pregateste-te din timp cu cele necesare, nu uita sa discuti cu dragi si sa-i incurajezi, fa un plan de actiune pe termen scurt in functie de diverse scenarii. Asa vei reusi sa tii emotiile sub control.

Horoscop 21 martie 2020 Sagetator

Pentru Sagetatori, sfarsitul acestei saptamani inseamna clipe de neuitat petrecute in familie, alaturi de persoanele dragi. Iti vei aduce aminte de momente frumoase din copilarie si te vei bucura de tot ce se intampla in jur. Radiezi de fericire, iar ceilalti se vor molipsi de la tine cu pozitivism si voie buna. Sfatul astrelor este sa fii cumpatat in toate!

Horoscop 21 martie 2020 Capricorn

Capricornii se bucura de weekend, alaturi de familie si prietenii apropiati. Ai putea face calatorii pe distante scurte, in locuri unde nu ai mai fost de multa vreme. Ai nevoie de asta ca sa-ti incarci bateriile pentru saptamana viitoare. Seara, primesti o veste care te va face sa primesti cu optimism spre viitor. Iar partenerul de viata iti va face o surpriza deosebita.

Horoscop 21 martie 2020 Varsator

Pentru Varsatori sunt posibile cheltuieli neprevazute in acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Fa o lista de prioritati si incearca sa fii cumpatat, chiar daca partenerul de viata te sustine financiar. Bucura-te de familie si ofera celor dragi atentia de care au nevoie. Seara, o persoana speciala iti reaminteste cat de mult insemni pentru ea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 iulie 2023. Scorpionii trebuie sa se puna pe primul loc

Horoscop 21 martie 2020 Pesti

In acest weekend, Pestii sunt concentrati mai ales pe nevoile personale. Iti este greu sa relationezi cu ceilalti. Sfatul astrelor pentru tine este sa te detasezi de propria-ti persoana si sa te implici bucuros, alaturi de cei dragi, in proiectele care se ivesc. Mai ales ca partenerul de viata te sprijina neconditionat. Invata sa le accepti celor din jur si defectele, nu doar ce-ti place tie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.