Doua persoane care trebuiau sa stea in izolare la domiciliu vindeau fructe si legume la piata

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele a doua persoane care vindeau fructe si legume in piata agroalimentara a orasului Avrig, desi trebuiau sa stea in izolare la domiciliu.

“La data de 19.03.2020, la Parchetul de pe langa Judecatoria Avrig a fost inregistrat un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, prev. de art 352 alin. 1 din Codul penal, constand in aceea ca, in data de 19.03.2020, doua persoane domiciliate in orasul Avrig s-au deplasat in piata agroalimentara a orasului Avrig pentru a oferi spre vanzare legume si fructe, desi acestea erau plasate in izolare la domiciliu din data de 17.03.2020, incalcand astfel dispozitiile art. 8 alin. 1 din Ordonanta militara publicata in Monitorul oficial nr. 219/18.03.2020”, se arata intr-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

Publicitate

De asemenea, procurorii din Avrig au deschis un alt dosar pe numele unui barbat care, desi era plasat in izolare la domiciliu, s-a deplasat joi in municipiul Sibiu, la Registrul Auto Roman, pentru a-si inscrie in circulatie autoturismul personal, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.