Autoritatile au decis suspendarea activitatilor de servire si consum in restaurante, hoteluri, cafenele si localuri publice. Proprietarul unei cafenele, amendat cu 70.000 de lei

Administratorul unei cafenele din sectorul 3 al Capitalei, care nu a inchis activiatea cu publicul, a fost amendat de politistii locali cu 70.000 de lei. Cafeneaua ramasese deschisa, desi autoritatile au decis suspendarea activitatilor de servire si consum in restaurante, hoteluri, cafenele si localuri publice, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Politia Locala Bucuresti a declansat, incepand de ieri, controale pentru a verifica daca restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice isi continua programul de lucru.

Pe langa sanctionarea patronului de cafenea din sectorul trei, inspectorii Politiei Locale Bucuresti au mai depistat alti doi agenti economici care ignorau prevederile ordonantei militare, dar care si-au suspendat de indata activitatea.

Au fost controlate pana acum 230 de locatii de alimentatie publica.

Conform articolului 1 din ordonanta, a fost suspendata activitatea de servire a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei, scrie digi24.ro.

Autor