Andra, gest de milioane in plina pandemie de coronavirus: a donat 20.000 de euro spitalului Matei Bals! Ce mesaj emotionant are vedeta

Institutul National de Boli Infectioase Prof. ”Matei Bals” din Bucuresti se confrunta cu tot mai multi pacienti diagnosticati cu Coronavirus si are nevoie de o multime de produse santitare, medicamente si resurse pentru tratamente.

Mai mult, in ultimele zile, medicii s-au plans ca lipsesc multe din cele necesare. In acest context, Andra a decis sa sprijine asa cum ii permite statutul de artist eforturile cadrelor medicale. Mai precis, a donat o suma impresionanta: 20.000 de Euro, care vor ajunge in fondurile spitalului.

Publicitate

Pentru protv.ro, Andra a declarat ca isi doreste cu tot sufletul sa se implice:

“Nu am stare, simt nevoia sa ajut. Stirile despre ce se intampla in lume si deja si in Romania m-au intristat si m-au ingrijorat mult in ultimele saptamani. Am un impuls de a merge la un spital sa intreb ce pot sa fac, dar evident nu am voie, nu sunt medic si nu am cum sa sprijin medicii decat de la distanta.

Citeste mai multe pe protv.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.