Horoscop 18 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care scapa de datorii si incepe un nou capitol

Horoscop 18 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BERBEC

Cineva de care v-ati atasat sufleteste va da un semn de viata dupa o lunga absenta si poate va uniti destinele – se poate. Voua ar trebui sa va reuseasca initiativele, iesiti la rampa cu ceva nou, va documentati in perioada asta si or sa fie castiguri, poate fi o relansare de succes.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa va-ngrijiti de felul cum aratati, o sa schimbati si stilul culinar, in asa fel incat sa va puneti sanatatea la adapost – mai faceti si putina gimnastica. Sunteti preocupati de o activitate inedita si o sa va prinda bine sa iesiti din confortul vostru de zi cu zi si sa-ncercati si altceva, sa experimentati si lucruri noi.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 GEMENI

Se poate sa luati mai multi bani pentru ce-ati muncit in ultima vreme si sunt sanse sa lucrati in colaborare – de acasa chiar. Se observa niste bani care v-ajuta sa scapati de niste greutati financiare, sa mai puteti cumpara online ce va trebuie.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 RAC

Cineva care nu concepe viata fara voi va cauta, face tot ce-i sta in putinta sa va convinga ca sa va cucereasca. Pot aparea niste urgente care sa va puna in stare de alerta, dar o sa va descurcati frumos, o s-aveti prezenta de spirit, mai intrebati pe unul pe altul – pe grup si va ajuta cineva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Pestii au de luat o decizie importanta

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 LEU

Sunt cateva accente pe casa sanatatii si e bine sa nu tratati nimic cu indiferenta ca sa nu se cuibareasca vreo afectiune si sa aveti de tras dupa-aceea. Voi ati mai putea investi niste bani in casa si v-ati ocupa de toate maruntisurile gospodaresti pe care le-ati amanat pentru ca n-ati avut timp de ele – acum e momentul.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 FECIOARA

Relatia de cuplu se rescrie – pe alocuri – si intrati intr-o noua etapa, de comunicare, la alt nivel – conjunctura e favorizanta. Poate-o sa-ndrazniti si voi sa le cereti sefilor aparatura sa lucrati de acasa, ceva care sa va ajute ca aveti nevoie sustinere.

Publicitate

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 BALANTA

Se poate sa primiti acele lucruri pe care vi le-ati dorit si or sa vina din partea celor dragi – poate tin de casa. Se poate s-aveti de rezolvat o problema de familie si va consultati cu totii, stati de vorba, ca sa stiti ce-aveti de facut, cu ce puteti ajuta, in mod concret.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 iulie 2022. Pestii trebuie sa accepte ajutorul care le este oferit

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SCORPION

Poate va apucati de zugravit, de reparat cate ceva dar o sa desfasurati si o activitate care sa va destinda, poate un pic de gradinarit. Se iveste o conjunctura favorabila din punct de vedere financiar si o sa dati curs unor oferte de lucru pe calculator si o sa faceti fata efortului, c-o sa fie mult de munca.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 SAGETATOR

Se poate sa va luati casa cu imprumut de la banci, daca sunteti la inceput de drum in casnicie, va-nscrieti la prima casa – cautati variante. E posibil sa luati startul intr-o noua aventura profesionala, va reprofilati si o sa faceti dovada calitatilor cu care sunteti inzestrati si o sa aveti parte de castiguri banesti.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 CAPRICORN

Se poate sa va caute niste fosti colaboratori sa puneti umarul la o activitate care v-ar aduce profit si se pare c-o sa acceptati oricum, e intr-o noua formula. O s-aveti multe pe cap, de unele stiti, de altele nu, apar tot felul de elemente – surpriza – si or sa fie si atentionari c-ati omis sa faceti niste lucuri, printre altele.

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 VARSATOR

Aveti o idee cam vaga despre cum sa faceti bani, dar intuitia o sa va dea cea mai buna solutie. Se poate s-aveti o intalnire online de afaceri si sa va targuiti pan-o s-ajungeti in forma pe care v-o doriti, din punct de vedere al redactarii contractului – ca tineti la cota voastra valorica.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 11-17 octombrie 2021. Astrologul anunta tensiuni si probleme pentru mai multe zodii

HOROSCOP 18 MARTIE 2020 PESTI

Poate-aveti de gand sa va luati o casa, in ideea de a va casatori, poate vreti sa deveniti si parinti – aveti planuri mari – dati cautare pe net. Se poate sa va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unor proiecte pe banda rulanta cand se ridica embargoul, pot fi colaborari si or sa v-aduca bani si aprecieri.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.