Sute de romani blocati la vama dintre Austria si Ungaria, dupa ce granitele au fost inchise

Sute de romani au ramas blocati la granita dintre Austria si Ungaria dupa ce tara vecina a luat decizia de a inchide granitele celor care nu sunt de nationalitate maghiara.

Oamenii asteapta inca de luni seara o solutie, iar azi dimineata, la ora 8.00 inca mai erau la punctul de la Hegyeshalom.

Ungaria a anuntat inchiderea vamilor, iar ieri seara, ora locala 23.00, masinile nu au mai putut trece fonteria dintre Austria si Ungaria.

Au asteptat in masini o reactie din partea autoritatilor romane, dar li s-a spus ca au de asteptat.

Publicitate

“Asa arata la noi in vama, la intrare in Ungaria. Nu se intra in Austria, nu se iese. Nu se intra in Ungaria, totul este blocat. Nu trece absolut nimeni. Facem greva. Ori ne lasa sa ne ducem la noi in tara, ori nu mai facem nimic”, isi striga disperarea un roman.

Publicitate

https://www.facebook.com/100004939690740/videos/1599216903586284/

La ora 8, ora Romaniei, cateva sute de masini inca erau la punctul Hegyeshalom, asteptand ca autoritatile sa gaseasca o solutie care sa le permita sa se intoarca in tara, scrie observator.tv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.