Horoscop 13 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o suma mare de bani

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi, in functie de zodie.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 BERBEC

Poate-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa fiti in forma sa si puteti pleca pe undeva in plimbare. Se poate sa mai luati niste bani si sa-i cheltuiti impreuna cu familia, cu copiii, c-o sa gasiti voi niste locuri in care sa va duceti ca sa descarcati tensiuni si sa va refaceti.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

E cineva care vrea de multa vreme sa va-ntalniti ca sa se vada daca exista compatibilitate pentru o relatie, sau nu. Intrevederi si cu treaba si de placere si o sa rezolvati din mers orice problema care va statea pe cap, va mai rugasera si altii sa puneti umarul la cate ceva.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 GEMENI

O sa semnati un act care sa va dea niste drepturi si o sa profitati la maximum de ele si de alte privilegii. O sa va faceti cunoscuta munca, o fi un autopromo sau prin terti o sa atrageti clienti, cumparatori si or sa iasa bani, o sa va asigurati un loc pe firmament.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 martie 2024. Leul trebuie sa isi asculte intuitia

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 RAC

Se poate sa va bucurati de mai multa stima si consideratie din partea sefilor, dar sa trebuiasca sa munciti si mai mult o buna bucata de vreme. E cineva care vrea sa va asociati si dac-or sa va convina termenii contractuali, va combinati, daca nu, ramaneti pe pozitii si poate gasiti altceva mai bun.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 LEU

Va pregatiti de o colaborare, poate sunt treburi importante de rezolvat si o sa va iasa pasenta. Se poate sa prelungiti un contract si sa va asigurati banii pentru rate si facturi, sa va permiteti si o iesire la sfarsit de saptamana, sau sa-i trimiteti pe copii in excursie.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 FECIOARA

Publicitate

Se poate sa va implicati in niste activitati care sa va ofere prilejul sa va perfectionati intr-un domeniu, sa practicati un hobby care sa v-aduca si bani. O sa va descurcati mai bine cu banii, o sa mai castigati si din surse colaterale si scapati de datorii, dac-aveti si o sa mai respirati si voi.

HOROSCOP 11 MARTIE 2020 BALANTA

O sa puteti reface o prietenie, o casnicie, si sa consolidati relatiile sa invatati lectia parteneriatului. O invitatie in oras, poate e un eveniment, se iau decizii si poate va faceti si voi, cumva, simtita prezenta, aveti si voi ceva de spus, de aratat.

Citeste si articolul :   Cele mai iubitoare 5 semne zodiacale

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 SCORPION

Incep sa se-adune banii in cont, vi se platesc orele suplimentare si alte lucruri pe care le-ati facut si o sa fie un confort financiar. Pareti mai comunicativi, poate si pentru ca v-au reusit niste demersuri in ultima vreme si v-ati mai destins, ati depasit un moment de tensiune care v-a stors de energie.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 SAGETATOR

Poate plecati impreuna cu familia pe undeva sa faceti un pic de miscare si sa va bucurati de aer proaspat si de peisaje, de drum. Se poate sa mai cereti niste bani la salariu, daca nu va descurcati cu cheltuielile curente si sa rezolvati chestiunile care tin de bani si de cerintele alor vostri.

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 CAPRICORN

Poate va faceti timp sa iesiti cu partenerul de cuplu la plimbare, la cafea, iar daca nu e nimeni in viata voastra ati putea intalni pe cineva cu care sa va asortati. Aveti o energie de-mprumut, va-ncarcati bateriile si poate porniti pe un nou drum profesional, iar unii dintre voi personal si poate va casatoriti.

Citeste si articolul :   Cele mai amabile semne ale zodiacului

HOROSCOP 13 MARTIE 2020 VARSATOR

Se poate sa va duceti la un eveniment care-o sa va puna in relatie cu niste oameni ca sa intrati intr-un parteneriat de afaceri care sa v-aduca bani. O sa puteti ajunge acolo unde v-ati dorit de multa vreme si-o sa va refaceti energia, o sa va eliberati de griji, s-o puteti porni cu forte proaspete de luni incolo.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.