ULTIMA ORA: Inca cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 64. In ce oras au fost depistate

Numarul pacientilor confirmati cu coronavirus, in Romania, a ajuns la 64 pana la aceasta ora.

Cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in Bucuresti, vineri dimineata, la INBI Matei Bals.

Este vorba de persoane care au intrat in contact cu persoane depistate pozitiv.

Caz 60: Barbat, 39 ani, contact cu persoana care a calatorit in Germania.

Publicitate

Caz 61 – Barbat, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat in Spitalul Gerota.

Caz 62 – Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61.

Caz 63 – Tanara, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61.

Caz 64 – Tanar, 23 ani, contact familie cu cazul 61.

Aseara au fost depistate sase cazuri in judetul Hunedoara, care au intrat in contact cu tanara de 26 ani, din Petrosani, venita din Italia pe 1 martie. Si totul s-a intamplat pentru ca femeia nu a respectat masurile de autoizolare. In plus, vineri dimineata, inca cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in Bucuresti., scrie stirileprotv.ro.

Citeste si articolul :   Spital modular pentru pacientii COVID-19, deschis la Sibiu

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.