Mesajul dur al unei asistente: “Dragi persoane proaspat venite din Italia, aveti un tupeu incredibil…

O asistenta medicalaa postat pe contul de socializare un mesaj dur la adresa persoanelor venite din Italia, persoane care nu respecta regulile impuse in aceste zile de pandemie. Iata mesajul integral:

” Dragi persoane proaspat venite din Italia, aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini si o ipocrizie cum rar am mai vazut. Acum o luna pe aproape oricare “roman” plecat in Italia il intrebai ce parere are de Romania ar fi zis ca “e o tara de cacat”, “nici vorba sa se mai intoarca acasa”, “doamne fereste sa te imbolnavesti in Romania ca mori cu zile” si lista poate continua.

Articolul continuă după reclame

Nu ati mai contribuit la sistemul de sanatate de ani buni de zile si totusi … in prag de epidemie veniti sa va trateze medici pe care pana ieri ii injurati si denigrati, sa stati in spitale pe care le considerati sub nivelul vostru, sa imbolnaviti batrani si familii pe care le-ati lasat in urma. Aveti tupeu sa va plangeti de conditiile din carantina. La ce va asteptati? Stiati unde veniti si mai stiati si ca e carantina. Puteati alege sa ramaneti in Italia in confortul propriei case dar totusi veniti acasa.

Citeste si articolul :   Medic roman la Paris: A trebuit sa spun unei familii, alegeti 2 care sa-si ia ramas bun de la parinte

Nu e problema ca veniti, dar cand plecati inapoi nu mai vorbiti urat de tara voastra, povestiti-le italienilor ca tara voastra a inchis scoli, institutii pentru ca stia ca veniti si a facut tot posibilul sa nu ne imbolnavim toti. Spuneti-le italienilor si cum in spitale ati gasit medici pregatiti, asistente si personal medical care lucreaza pana la epuizare sa poata sa va trateze. Poate e momentul sa va ganditi cum ar fi aratat spitalele si locurile pentru carantina daca toti cei care va intoarceti plateati impozite si lucrati acasa”, scrie Catalina Nedelcu pe Facebook

Publicitate

https://www.facebook.com/catalina.ndl/posts/1107084776311438

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.