Decizie de ultima ora: Mall-urile din Romania incep sa-si reduca programul, pentru a limita raspandirea COVID-19. Doar supermarketurile si farmaciile vor functiona normal

AFI Cotroceni si AFI Ploiesti anunta schimbarea programului celor doua mall-uri in urmatoarea perioada, care vor fi deschise intre 12.00 – 20.00. De asemenea, si centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockastle vor functiona dupa program redus.

Acest interval orar va permite sa fie luate toate masurile de preventie si limitare a expunerii, in conditiile in care numarul infectiilor cu coronavirus din Romania creste de la o ora la alta.

Chiriasii care trebuie sa ofere un suport mai mare in aceasta perioada clientilor AFI, precum farmaciile vor putea avea program de functionare normal, potrivit unui comunicat remis presei.
Hypermarketul Auchan la AFI Cotroceni Bucuresti si Cora la AFI Ploiesti vor avea program normal ca si pana acum.

Acest nou program de functionare va fi valabil pana la un nou anunt facut de companie.
Si supermarketurile din Romania au anuntat masuri speciale in aceasta perioada.

Publicitate

De asemenea, si grupul NEPI Rockastle se alatura demersului autoritatilor de a identifica si implementa solutii care pot preveni raspandirea noului virus Covid-19.

Citeste si articolul :   Record absolut in Terapie Intensiva: peste 1.300 de cazuri

Astfel, incepand de luni, 16 martie, centrele comerciale din Bucuresti – Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alaturi de restul centrelor din grup, isi vor ajusta programul de functionare. Acestea vor fi deschise in intervalul 12:00-20:00.

Citeste mai multe pe incont.stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.