ULTIMA ORA: Inca doua cazuri confirmate de CORONAVIRUS. In ce oras au fost descoperite

In vreme ce vorbim oficial despre o pandemie globala de coronavirus, iar Italia ia masuri drastice si va avea deschise doar farmaciile si supermarketurile, in Romania statisticile legate de numarul de oameni infectati se modifica de la o ora la alta.

Inca doua cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, la Bucuresti. Este vorba despre dou persoane care au intrat in contact indirect cu bolnavul de la Spitalul Gerota din Capitala, precizeaza stirileprotv.ro.

Sase paramedici SMURD pompieri care au intrat ieri in contact cu persoane suspecte de coronavirus au intrat in carantina.

Capitala, cea mai afectata zona
Capitala ramane in continuare zona cea mai afectata de coronavirus din tara, iar numarul persoanelor diagnosticate pozitiv cu COVID 19, care au intrat in contact cu fostul politist internat la spitalul Dimitrie Gerota, a crescut. Dupa testarea pozitiva a catorva persoane din familia sa si a unui medic care l-a ingrijit, un alt barbat din Bucuresti, de 56 de ani, s-a prezentat la spital cu probleme respiratorii grave si a fost consultat la urgente majore. Insa abia dupa cateva ore le-a spus medicilor ca a intrat in contact cu fostul ofiter.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.