Un tanar din Valcea intors de doua zile din Italia si care spusese ca va sta izolat in casa a facut accident, beat, dis de dimineata!

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi trebuit sa respecte masura de autoizolare la domiciliu, a fost prins baut la volanul unui autoturism, pe o strada din Ramnicu Valcea, dupa ce a provocat un accident rutier, joi dimineata.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii IPJ Valcea, barbatul in varsta de 32 de ani din municipiul Ramnicu Valcea a revenit din Italia in data de 9 martie si ar fi trebuit sa se afle in autoizolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform deciziilor autoritatilor din domeniul sanatatii publice.

Joi dimineata, barbatul a fost prins de catre politistii rutieri dupa ce a provocat un accident rutier pe strada Raureni din Ramnicu Valcea. La verificarea cu alcooltestul, oameni legii au constatat ca acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur in aerul expirat, iar in urma verificarilor amanuntite au constatat si ca ar fi trebuit sa se afle la domiciliu.

Citeste si articolul :   Coronavirus, 10 martie: 4.564 de cazuri noi si 100 de decese

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Publicitate

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, precizeaza IPJ Valcea, potrivit observator.tv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.