ULTIMA ORA: Este stirea momentului in Romania! Florin Citu NU mai vrea sa fie premier

Parlamentul a suspendat sedinta comuna de joi de la ora 16:00, dupa ce premierul desemnat, Florin Citu, a anuntat ca renunta la acest mandat.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, a anuntat Administratia Prezidentiala. Potrivit sursei citate, presedintele Klaus Iohannis a luat act de aceasta decizie.

”Domnul Florin Vasile Citu si-a depus astazi mandatul de prim-ministru desemnat. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de aceasta decizie si urmeaza sa faca o declaratie de presa in cursul acestei seri.” – se arata in comunicat.

Publicitate

Desi, initial, Citu a fost propus premier doar pentru a fi respins, in favoarea alegerilor anticipate, dorite de liberali, acum, sansele sale sa ajunga premier sunt destul de mari.

Publicitate

Pana acum, liberalii nu au spus cum vor vota, iar de decizia lor depindea si felul in care urmau sa voteze social-democratii, mentioneaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.