Medic roman: ”Orice om are nevoie sa aiba in casa o trusa de urgenta!” Iata ce trebuie sa contina

Trusa de urgenta in caz de coronavirus, gripa, raceala, viroza. Suntem in plina epidemie de coronavirus si putem ajunge sa fim izolati in case. Asa ca, este foarte important sa avem o trusa de urgenta cu medicamente folosite, de obicei, pentru tratatarea simptomelor gripei.

Medicii atentioneaza ca antibioticile se iau numai la recomandarea medicului si aspirina nu trebuie administrata copiilor sub varsta de 12 ani.

Articolul continuă după reclame

„Medicamentele luate dupa ureche nu sunt o solutie pentru sanatatea noastra. Primul lucru atunci cand nu ma simt bine este sa aflu ce mi s-a intamplat si sa evaluez. Apoi transmit aceste lucruri unui asistent sau medic care ne poate spune ce sa facem in mod corect. Orice om are nevoie sa aiba in casa o trusa de urgenta”, a spus Valeria Herdea, conform bzi.ro.

Ce trebuie sa avem in trusa de urgenta

Publicitate

apa de mare
dezinfectant de gat
paracetamol
ibuprofen
Aspirina nu se administreaza sub varsta de 12 ani intrucat se poate produce o problema extrem de serioasa la nivel renal.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.