Horoscop 9 martie 2020, cu Neti Sandu. Luna Plina, cu noutati. Zodia care scapa de datorii si incepe un nou capitol

Horoscop zilnic, 9 martie, prezentat de Neti Sandu. Luna Plina, cu noutati. Afla ce ti-au pregatit astrele.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 BERBEC

Familia va solicita, poate veti face niste drumuri ca sa va-ntalniti, sa puneti niste lucruri in ordine, ca sa fie stabilitate, armonie la voi acasa. Voua ar avea de unde sa va intre niste bani si sa faceti niste achizitii care sa-i multumeasca si pe ai vostri, sa va stresati cat mai putin din cauza banilor.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate sa fiti pe picior de plecare, la rude, la studii, sau ca sa munciti in strainatate, c-aveti niste aranjamente pe care vreti sa le onorati. Reapare cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa va ganditi serios de tot, inainte de a da raspunsul, ca sa va asigurati c-ati ales cu inima-mpacata.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 GEMENI

O sa va invite cineva la un eveniment care-o sa poata fi rampa voastra de lansare pe o noua orbita sociala, profesionala. Se poate sa va faceti remarcati prin ceva care o sa va dea un plus prestigiu, or fi si bani care sa va rasplateasca eforturile si o sa fie un crescendo profesional.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 RAC

Relatia cu partenerul de cuplu, promite sa fie si mai buna, iar dac-ati fost en-froid o sa va respectati. O sa interactionati cu niste oameni care vor sa colaborati si daca o sa fiti de acord cu conditiile lor o sa bateti palma, daca nu, ramaneti cu jobul actual.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 februarie 2022. Gemenii isi pot schimba mediul de lucru

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 LEU

Vi se propune o afacere care v-ar scoate dintr-un impas financiar si v-ar da ocazia sa mai experimentati si alta zona creativa. Se poate sa luati ceva bani si sa si gasiti rapid pe ce sa-i cheltuiti, c-aveti multe de cumparat si mai sunt si neprevazute care sa va scoata din ritmul financiar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 FECIOARA

O problema de suflet se poate rezolva daca o sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu si n-o sa lasati lucrurile la voia-ntamplarii. E mult de lucru, toata lumea vrea cate ceva de la voi si o sa-ncercati sa va achitati de toate obligatiile, si sa mai si respirati – sa va acordati si voua o ora, doua de relax.

Publicitate

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 BALANTA

E bine sa nu va neglijati sanatatea c-o sa va coste, vreti sa fiti si voi in forma si o sa si reusiti, cu putin efort si interes. O sa primiti invitatiile pe la mondenitati sa aflati ce mai e nou, cu ce sa veniti si voi – in plus – in domeniul vostru si o sa faceti impresie buna, o sa primiti o validare.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 22 februarie - 28 februarie 2021

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 SCORPION

Poate dati o raita pe la magazine, sau cumparati online ce-aveti nevoie ca s-or fi adunat cam multe – din cele care va lipsesc. Poate va gasiti o destinatie de vacanta la un pret convenabil si o sa-i faceti o surpriza fiintei iubite, si relatia o sa aiba de castigat

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 SAGETATOR

O sa treceti cu bine de un examen si o sa va pregatiti pentru un nou salt in cariera, c-o sa fie un moment prielnic. O sa iesiti in oras cu cineva care are ceva sa va spuna, poate vine cu o oferta de lucru si de vorbit la cafea.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 CAPRICORN

O s-aveti de recuperat niste bani pe care i-ati tot cerut, dar n-a fost chip sa-i primiti c-au fost niste blocaje – acum ii puteti lua. Or sa va tenteze cu tot felul de oferte niste angajatori care isi doresc sa lucrati impreuna, dar nu sunteti usor de convins, cel putin in perioada asta, c-aveti multe oferte.

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 VARSATOR

Relatia sentimentala se rescrie fila cu fila si n-or sa mai fie animozitati pentru ca va iubiti. Aveti niste lucruri de pus la punct si n-o sa lasati pe nimeni sa va deturneze de la ce v-ati propus c-aveti planuri mari si ambitia de a va vedea un vis implinit e mare.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de joi, 10 decembrie 2020. Balantele au parte se succes

HOROSCOP 9 MARTIE 2020 PESTI

Se poate sa primiti o confirmare de la serviciu, c-o sa lucrati la ce-aveti nevoie si va si place, si-o sa fie un castig. O sa luati niste decizii, pentru ca vreti sa indreptati niste aspecte de viata personala, sa va luati o casa, ori sa mergeti mai departe intr-o relatie, o casnicie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.