Gigi Becali, reactie dura despre coronavirus: “Ba, daca in Biserica sunt 100 de oameni care au coronavirus si se impartasesc, ma duc si eu si…

Omul de afaceri crede ca Romania, la fel ca celelalte tari ortodoxe, nu va avea probleme cu COVID-19, daca cetatenii vor merge la slujbe.

”Eu spun asa cum zice Biserica, sa mergem la slujbe. Merg mai departe si spun altceva. O sa vedeti daca sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra in cateva luni. Tineti minte ce va spun. O sa vedeti ca virusul asta, in toate tarile in care se face Sfanta Liturghie, in tarile ortodoxe, nu va fi puternic.

Romania va beneficia de Sfanta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu asa multe ca in alte tari. Nu poate virusul… Se face Sfanta Liturghie si se spune ‘Dumnezeule, fereste-ne pe noi si tara noastra de aceasta boala’. Asa va fi in tarile ortodoxe, Bulgaria, Romania, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt tari in care se face Sfanta Liturghie”, a declarat Becali, la Romania TV.

Gigi Becali: ”Nu vine boala, nu are ce cauta aici!”

Patronul de la FCSB si-a continuat discursul in aceeasi nota.

”O sa vedeti in cinci luni daca sunt nebun sau spun adevarul. Se va demonstra pe statistica. Noi mergem la Biserica si nu tinem cont de guvernantii necredinciosi care spun erezii. Ba, daca in Biserica sunt 100 de oameni care au coronavirus si se impartasesc, ma duc si eu si ma impartasesc cu lingurita lor.

Prin Sfanta Impartasanie, Hristos ne insanatoseste! La ruga ne rugam sa ne fereasca Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce cauta boala aici. Dumnezeu in2departeaza pericolul”, a mai spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.