ULTIMA ORA: Zeci de oameni sunt dati disparuti, dupa ce un hotel cu cinci etaje s-a prabusit in China. Cladirea era loc de carantina pentru suspectii de coronavirus

Un hotel cu cinci etaje s-a prabusit in provincia Fujian, din estul Chinei. Aproximativ 70 de persoane au fost prinse intre daramaturi dupa ce sambata seara un hotel s-a prabusit in provincia estica a Fujian a Chinei , au spus oficialii.

Hotelul Xinjia din orasul Quanzhou s-a prabusit in jurul orei 19:30 (11:30 GMT) si aproximativ 23 de persoane au fost salvate pana la ora 21:00, potrivit unui comunicat al administratiei locale.

Hotelul cu 80 de camere a fost transformat recent intr-o unitate de carantina pentru persoanele care au avut contact recent cu pacienti cu coronavirus, informeaza dailymail.co.uk

Nu s-a elucidat inca motivul prabusirii.

Publicitate

Agentia de stiri de stat Xinhua a declarat ca eforturile de salvare sunt in desfasurare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.