Preot filmat cand butona telefonul in timp ce spovedea un credincios. Reactia incredibila a Arhiepiscopiei Tomisului

Un preot din Navodari a fost filmat cand butona relaxat telefonul in timp ce spovedea un credincios. ”Poate era ceva urgent”, a fost reactia omului lui Dumnezeu, cunoscut si pentru afacerile sale din Mamaia.

Conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon, dezvaluie Replica de Constanta, care publica o filmare in care se vede cum un preot butoneaza telefonul, in biserica, in timp ce spovedea un credincios.

Este vorba despre preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii ”Buna Vestire” din Navodari, care a avut si o reactie pe masura gestului sau.

Contactat pentru explicatii, slujitorul Domnului i-a certat pe jurnalistii care au publicat filmarea: ”Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui sa va ocupati, care se intampla la noi in tara!”.

Urgenta invocata de preot putea fi si una de afaceri, din moment ce omul lui Dumnezeu de la malul marii este, deopotriva, si un prosper si activ om de afaceri.

Citeste si articolul :   Andreea Mantea si-a deschis sufletul! Care este adevaratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei

Potrivit sursei citate, preotul Andrei Salomia a depozitat la un moment dat in biserica piesele de mobilier care urmau sa ajunga pe terasa detinuta de fiul sau in statiunea Mamaia.

De asemenea, preotul care sta pe telefon cand spovedeste credinciosii este proprietarul mai multor casute de vacanta, pensiuni si chiar un bloc de locuinte.

”Sunt doua vile cu cate 9 camere si sunt ale mele. Sunt pensiuni si voi face turism. Nu e nici o rusine ca muncesc. Eu muncesc de la varsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se impaca foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critica, ar trebui sa munceasca. Daca doar criticam, mi-e teama pentru viitorul acestei tari. Cine nu vrea sa munceasca, nici sa nu manance, scrie in Sfanta Scriptura. Munca e o datorie sfanta”, a fost explicatia preotului.

Reactia Arhiepiscopiei Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului a reactionat viavi de articolele aparute in media despre preotul care butona telefonul in timp ce spovedea un enorias.

Citeste si articolul :   Medicul Monica Pop: "Nu va lasati pacalit, domnule presedinte"

Parintele Andrei Salomia nu a incalcat Taina Sf. Spovedanii.
Parintele a oprit spovedania, fiind nevoit sa raspunda urgent unei solicitari urgente din partea altor credinciosi, transmite Arhiepiscopia Tomisului,

Totodata, Permanenta Arhiepiscopiei Tomisului a recomandat parinteste parintelui ca, in astfel de situatii, sa lase telefonul cuiva de incredere, pentru o comunicare mai eficienta, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor