George Burcea, prima reactie despre NOUA RELATIE. Replica dura la declaratiile Andreei Balan

George Burcea a lamurit lucrurile dupa zeci de articole din presa de scandal, in care s-a vorbit despre eventualele infidelitati ale acestuia in timpul relatiei cu Andreea Balan.

George Burcea a reactionat dupa ce Andreea Balan a fost invitata in platoul emisiunii “XtraNightSow”, unde a facut o serie de dezvaluiri despre despartirea de sotul sau. Aceasta a afirmat ca George Burcea a fost, intr-adevar, cel care a pus punct relatiei si care si-a dorit sa mearga pe alt drum.

George Burcea a facut marturisiri pe contul lui de Instagram si a vorbit fara perdea despre tot ce s-a petrecut in ultimele luni intre el si Andreea Balan. Actorul a tinut sa precizeze ca despartirea de Andreea Balan nu e pricinuita de prezenta altei femei.

“Voi credeti ca daca m-as cupla, v-as lasa sa vedeti acest lucru? Nu m-am despartit de sotie sa dau iama in fetele din B… Incetati sa ma mai urmariti zilnic!”, a marturisit George Burcea.

Publicitate

Cat despre faptul ca l-au surprins drogat la volan, George Burcea si-a recunoscut fapta: “Politia Ilfov nu m-a filat mult timp, asa cum au scris genialele ziare, ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru ca eram de fata cand s-a intamplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmnare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori cand eram in lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in stanga si-n dreapta”, scrie romaniatv.net.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.