Eleva de clasa a XI-a din Prahova luata cu ambulanta de la scoala pentru ca era beata la 9 dimineata

O eleva de clasa a 11-a din Prahova a fost luata joi de ambulanta de la scoala si dusa la spital, pentru ca era beata.

Profesorii din cadrul liceului din orasul prahovean Plopeni au fost nevoiti sa cheme Ambulanta si Politia la scoala din cauza unei eleve aflata intr-o avansata stare de ebrietate. Fata, in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XI-a avea un comportament agitat, a deranjat orele de curs, iar profesorii si colegii nu au putut sa o linisteasca, noteaza Ziaruldeiasi.ro.

Publicitate

“Astazi, in jurul orei 9:00, am fost sesizati cu privire la faptul ca la o institutie de invatamant din orasul Plopeni, o eleva se manifesta intr-un mod agitat, tulburand orele de curs, existand posibilitatea ca aceasta sa se afle in stare de ebrietate. La fata locului, politistii au identificat persoana in cauza, o tanara in varsta de 18 ani, eleva in clasa a 11-a, care fost preluata de cadrele medicale si transportata la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a precizat Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova.

Citeste si articolul :   Autoritatile au facut anuntul: Lista oraselor din Romania unde este obligatoriu certificatul Covid

In cauza a fost aplicata o sanctiune contraventionala cf Legii 61/1991, in valoare de 500 lei, scrie romaniatv.net

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.