George Burcea, mesaj dur dupa despartirea de Andreea Balan: “Vedeti-va de gunoiul din propria viata…

George Burcea a postat pe pagina sa un mesaj dur in care a si confirmat despartirea de Andreea Balan. Iata mesajul integral:

“Poveste de Martisor

– Dupa o perioada de 5 ani, am decis sa pun capat relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmatorul lucru: vedeti-va de gunoiul din propria viata.

– Daca nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamna ca mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( in functie de activitatile profesionale), iar dupa ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreuna prin parcuri/ sali de repetitii, platouri sau excursii.

Publicitate

– Daca despre mine care sunt aici, in B, langa copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de parintii care i-au lasat la maternitati, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strazi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rau, au intrat in puscarie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?

– Este cert faptul ca fetitele mele sufera pentru ca nu sunt acolo in fiecare zi, dar in acelasi timp consider ca ei, copiii, sufera mai mult daca se dezvolta intr-o familie cu violenta fizica sau psihica, cu tipete si frustrari din partea parintilor.

– Andreea m-a prezentat voua, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun sot si mai ales tata….. Va confirm ca asa am fost. Am spalat, calcat, am facut curatenie, mancare, cumparaturi, am spalat copii, n-am dormit multe nopti pentru a sta cu ei( oricum era datoria mea de parinte), am ajutat-o pe Andreea si la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional si in acelasi timp am filmat pentru altii ( filme in Uk, America, Germania, Italia, India, Romania ), reclame worldwide, proiecte de film personale in care am bagat multi bani ( banii munciti de mine, nu de altii), repetitii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte multi bani- tot ai mei), am facut productie de la zero ( cu colegii din casa de productie/ ong) si reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesa de teatru si film, incerc sa atrag bugete si sa fac multe alte activitati….dar cum sa stiti voi toate aceste lucruri daca stati toata ziua pe canale tv care nu fac altceva decat sa va indobitoceasca si care sunt pline de prostie, cititi toate ziarele ( online si print) care au la baza oameni de categoria – – – 0 si barfiti cu prietenii vostri apropiati sau imaginari…pentru ca “viata voastra e minunata”, iar Burcea e un mare dobitoc care-si cumpara substante din banii mamelor voastre….

– Revenind la familie si la treburi: am facut toate aceste lucruri in casa pentru ca bunica m-a invatat sa fac de toate ( te iubesc, bunico), pentru ca am bun simt si mai ales pentru ca mereu am considerat ca femeia NU trebuie sa fie sclava in casa ( asa cum au fost bunicile si chiar mamele noastre), iar barbatul sa fie servit ca un rege…. Am considerat ca implicarea barbatului este imperios necesara ( cu o limita de bun simt), pentru bunul mers al familiei si mai ales pentru psihicul copiilor.

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu: "Da, am avut COVID. Cand treci prin cinci operatii de la un cancer nu e prea usor."

Totodata am incercat sa impart treburile in casa in asa fel incat sotia sa-si poata face treaba mereu, pentru ca un artist care este pe piata de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate…In acelasi timp, datorita acestor intelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alaturi de teatru, film, iar cand am prins oportunitatea, am investit proprii bani in proiecte in care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu.

– Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru ca eram de fata cand s-a intamplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori cand eram in lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.

– Faptul ca am inceput sa scriu la carte nu m-a facut sa o iau razna ( cum au spus anumiti apropiati…) sau sa-mi deschida rani din trecut, ci mi-a dat o putere si mai mare sa lupt pentru cauza si sa transform aceasta poveste intr-o forma de arta: – campanie- roman-piesa de teatru si film. Iubesc mult ceea ce fac si am nevoie de liniste si sustinere morala de la cei din jur pentru a face lucruri cat mai bune… Si de sustinere morala aveam si la toate proiectele pe care le-am dezvoltat..sau macar sa nu mi se reproseze ( de sute de ori), ca investesc prost si ca ar trebui sa fac altceva…). ?

– Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv doar de dragul publiclui,emotiei sau mai ales al marketingului… Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara, o sedinta foto de dragul publicului, fara a avea substrat, candoare, dorinta pura sau alte sentimente care au legatura cu sufletul omului….

– Faptul ca eu am consumat o substanta interzisa de lege nu vad de ce ar fi problema intregii tari… Pe langa asta, sa stiti ca mi-am luat problema” cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri. Nu uitati ca am voie sa fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…. Pe langa acest aspect, in ultimii 5 ani nu stiu daca m-am imbatat de 5 ori si atunci a fost de ziua mea, din banii mei si intr-un loc sigur, nu in club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societatii, scursuri care au consumat si poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am gresit si totodata mi-am si asumat acest lucru, iar mai tarziu voi plati. Nu va faceti griji, stia Burcea ca vine si ziua platii…?

Articolul continuă după reclame

– Tot legat de substante…de unde pana unde “dependent”? Ati stat la nasul meu/gura mea sa ma controlati? Mi-ati cumparat voi? Stiu foarte bine sa am grija de mine, de sanatatea mea si niciodata nu m-as duce intr-o zona daca stiu ca-mi poate face rau…dar probabil sunteti incapabili sa intelegeti/pricepeti ca mai sunt si oameni care stiu cum sa-si “manageruiasca” viata si placerile, curiozitarile etc.

Citeste si articolul :   Avertismentul lui Nelu Tataru: "Valul 2 ar putea fi foarte puternic"

– M-au sunat colegi de film si teatru sa-mi spuna ca niste indivizi ( tot colegi de teatru), au tinut mortis sa-i informeze ca “George Burcea se drogheaza, e rau, aveti grija la el”, sau le-au bagat pe gat multe tampenii care nu-si au locul. “Iubitii” mei, vedeti-va de viata voastra si de rahatul din casele voastre….caci oamenii stiu cum este omul George Burcea, iar tot ce faceti voi este sa confirmati faptul ca barfa este scopul principal pentru care voi traiti. Va trimit multa iubire si intelegere… Spor la barfa. Cu asta veti ramane.

– Cat cretinism poate sa existe din partea “presei” incat sa ma “cupleze” cu diferite persoane cu care apar… Voi credeti ca daca “m-as cupla”, v-as lasa sa vedeti acest lucru? ;))))) Nu m-am despartit de sotie sa dau iama in fetele din B….Incep un nou spectacol, joc in Biloxi si mai am si restul activitatilor mentionate mai sus. Incetati sa ma mai urmariti zilnic, va rog. Am auzit ca se scumpeste benzina, dragi “paparazzi….?

– Iubita presa, sunt atat de multe probleme la nivel national care ar trebui sa va preocupe, iar voi v-ati oprit la AB si George Burcea? Serios? Aceasta este cea mai mare problema a Romaniei? Sunteti jalnici si patetici atat voi, cat si emisiunile voastre de 2 lei. Incetati sa va mai dati cu parerea, pentru ca doar eu si sotia stim cu exactitate ce a fost in casa noastra. Ma rog…casa ei ?

– Am observat ca domnul Burcea( tata), a iesit in presa in ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poti sa-i ceri unui om care si-a batut fosta sotie ( mama) pana la lesin, si-a omorat fosta amanta, si era cat pe ce sa bage un cutit in propriul fiu….Burcea mic…?. In curand ii voi demonta tot ce a spus si abia astept sa-l vad cum isi inghite amarul din propria cavitate bucala. Take your time, bro?

– S-a discutat mult despre prezenta mea in emisiunea lui Brancu si Majda. Nu mergeam daca nu-i promiteam Majdei ca o fac ( am fost colegi la facultatea de teatru) si ca prima si ultima emisiune la care merg, va fi a ei. Si asa am si facut. Am mers sa vorbim despre campania Sincer eu, doar ca domnul prezentator, dupa ce m-a lasat sa-mi spun monologul ( de care nu era interesat oricum), a inceput sa primeasca mesaje ( in direct), cu intrebarile pe care trebuie sa mi le adreseze ( lucru pe care l-a si facut), doar ca fiind nesatisfacut de raspunsurile mele de moldovean cu coloana ( sau prost uneori), s-a suparat si a inceput sa primeasca si mai multe detalii ( din familie). De la cine primea intrebarile? Eiii, hai ca v-ati prins…

Citeste si articolul :   Alerta ANM: Furtuni puternice si fenomene meteo extreme. Vremea pentru luni, marti, miercuri si joi

– Sfat: niciodata, dar niciodata sa nu amenintati pe cineva ca-l puteti distruge asa cum ati mai facut-o candva….Niciodata. Din interiorul acelui om va iesi un crocobaur mare care se va lua la tranta cu voi. Si nu va iesi bine, indiferent cate conexiuni aveti la nush ce nivel. Nimeni nu va parasi cuibul, daca acolo-i bine…

– Am primit peste 2000 de mesaje si 1300 de comentarii ( le-am banat/sters), in care sunt injurat in ultimul hal. Am un mesaj pentru desteptii care au facut, fac sau care vor mai face acest lucru: fiecare mesaj ma incarca cu o energie debordanta si ma linisteste cand vad ca sunt oameni mai prosti decat mine. Si sunt multi… Sar”naaa. ( Moldovean fericit ? ).

– Domnule miel cu 7 nari, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, batranetea…Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil

Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul sa stie ca voi platiti oamenii sa stea pe canapea? Ehh, lasati, ca nu suntem toti la fel de prosti asa cum ne considerati dumneavoastra, domnule…. Doare cand cineva va da de gol, nu? App, senior, tot presa voastra de rahat a inventat suma…eu nu am spus niciodata ce suma mi-ati oferit, pentru ca nu v-am lasat sa ajungeti pana acolo ?

– Hai, aveti grija de nasul vostru ?

Ps. Aveti ceva de tras…?
??
Pps. Rog binefacatorii sa-si vada de mucii lor si sa dea sfaturi despre cum si ce ar trebui sa fac..?

“Iubita” presa, daca preiei acest text, te-as ruga sa-l preiei integral si sa nu scoti din context lucruri ( asa cum faci de obicei). Multumesc” a scris George Burcea pe pagina sa de facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.