Tara in care 23 de parlamentari sunt infectati de coronavirus. Nu, nu e Romania

In total 23 de parlamentari iranieni sunt infectati cu noul coronavirus COVID-19, a anuntat marti in fata presei Abdolreza Mesri, un vicepresedinte al legislativului de la Teheran.

Parlamentarii iranieni comunica indeaproape cu publicul, a explicat el acest sir de imbolnaviri, potrivit Agerpres.

Asadar, aproape 8% din cei 290 de membri ai parlamentului de la Teheran sunt infectati cu noul coronavirus.

Anterior in aceeasi zi, Ministerul iranian al Sanatatii a anuntat ca bilantul epidemiei cu noul coronavirus in aceasta tara este in prezent de 2.336 de imbolnaviri si 77 decese.

Publicitate

Numarul persoanelor infectate a crescut cu 835 fata de bilantul din ziua precedenta, cea mai puternica crestere de la o zi la alta.

Ayatolahul Ali Khamenei a aparut in imagini difuzate de televiziunea publica plantand un semincer, la fel ca in fiecare an de ziua iraniana a arborelui, de data aceasta el purtand manusi asemanatoare celor purtate de personalul medical.

Sfaturile guvernului pentru prevenirea raspandirii coronavirusului ″trebuie respectate″, a insistat el.

Citeste si articolul :   Un val de aer rece ajunge in Romania. Prognoza METEO

Potrivit agentiei oficiale a parlamentului, din cauza epidemiei, Khamenei a semnat un decret care permite, cu titlu exceptional, aprobarea bugetului fara dezbatere si vot in parlament, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.