Camelia Patrascanu, horoscop 11-17 octombrie 2021. Astrologul anunta tensiuni si probleme pentru mai multe zodii

Horoscop 11-17 octombrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, principalele previziuni astrale pentru zilele care urmeaza. Sa aflam ne ne-au rezervat astrele.

Berbec

Inceputul de saptamana sta sub semnul actelor, dar si al protocoalelor, adica al foilor de parcurs. Au strategii care evidentiaza felul in care vor sa isi atinga obiectivele. Discuta mult despre asta luni, dar si marti. Miercuri pot intra in conflict cu cineva cu care nu au aceeasi opinie, isi aduc argumentele lor, trebuie sa fie receptivi si la ale celorlalti, numai ca sunt destul de intransigenti, probabil ca au si motive. De aceea, pe final de saptamana, joi, vineri, cauta prieteni si sustinatori si si-i gasesc. In weekend, au nevoie sa isi puna gandurile in ordine.

Taur

Taurii sunt preocupati si de finante, normal, mai ales luni si in prima parte a zilei de marti, insa miercuri trebuie sa vada daca felul in care isi gandesc afacerile, castigurile sau banii este corect din punct de vedere juridic, daca nu cumva mai are nevoie sa isi acopere spatele sau sa gaseasca niste solutii mai creative. Poti fi niste tensiuni cu angajatii sau cu furnizorii sau cu diverse persoane cu care lucreaza. La final de saptamana, sunt in continuare pe baricade si pot rezolva multe lucruri.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe delicat sub aspectul relatiilor. Isi pot da seama luni sau poate in prima parte a zilei de marti de ce nu functioneaza o relatie, ce au gresit, ce nu au lasat sa se inteleaga foarte clar si foarte bine, daca au facut promisiuni si acum le este incomod sa le onoreze. Pe de alta parte, miercuri, cand e ziua cea mai tensionata, isi dau seama ca risca sa piarda ceva, faima, credibilitate, o imagine buna sau chiar bani. Asta din cauza unor excese, a unor calcule gresite pe care le-au facut. Trebuie sa-si asume si sa mearga mai departe. In weekend au nevoie de sfatul unor specialisti sau al unor prieteni foarte bine pregatiti si care si care reusesc sa ii descurce cumva din incurcaturile in care au intrat.

Publicitate

Rac

Pentru Raci, multa munca inca de luni. Sunt foarte centrati pe ce au de facut, numai ca natura lucrului cere drumuri, multe discutii la telefon, deci au sentimentul ca se imprastie si ca tin mai greu sub control toate obiectivele pe care le au pentru aceasta zi. Miercuri este o zi tensionata, pot fi fata in fata cu o persoana cu care nu se inteleg prea bine sau sunt iritati de atitudinea si comportamentele persoanei respective. Nu reactioneaza foarte bine la impuneri si este podibil sa aiba niste raspunsuri cam aspre, dar bine ar fi mai curand sa isi consolideze pozitia, sa isi apere spatele. Pentru joi si vineri fac tot felul de calcule materiale si financiare, pentru a sti exact ce risca sa piarda sau ce sa faca pentru a pastra avantajele pe care le au acum. Calatorii in weekend.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Una dintre cele mai puternice zile

Leu

Leii incep saptamana bine, au un tonus foarte bun si multa incredere in fortele proprii, insa depun foarte mult efort la lucru, marti si, mai ales, miercuri. Miercuri este o zi tensionata din cauza unor regulamente care nu sunt stiute, incalcate sau nerespectate, poate nu de ei, ci de unii colaboratori. Sunt deranjati de faptul ca nu toata lumea isi face bine treaba si poate de aceea, joi si vineri, sunt mai atenti la contractul pe care l-au semnat, aranjamentele pe care le-au facut, drepturi si obligatii, ca sa stiu cum intervin si ce argumente au, mai ales daca vor sa determine pe cineva sa isi faca treaba. In weekend, depind de partener si au nevoie de tandrete.

Publicitate

Fecioara

Ziua de luni este mai linistita, in sensul ca se ocupa mai mult de treburile lor, fie casnice, fie la birou. Acorda mai multa atentie investigatiei si acumularii de date, cerceteaza, cauta niste informatii. Ziua de miercuri este tensionata, pentru ca este posibil, din cauza unor situatii, sa scada increderea in sine, asta daca au sentimentul ca le depaseste puterile o activitate, o actiune sau au ajuns intr-un impas. Dar, daca se consulta cu oameni apropiati, in zilele urmatoare, joi si vineri, pot gasi solutii chiar foarte bune si din punct de vedere financiar. In weekend, alaturi de partener sau de cineva drag.

Citeste si articolul :   Horoscop 27 aprilie 2020. Stelele se aliniaza atat pentru dragoste, cat si pentru mici razboaie

Balanta

Pentru Balante, ziua de luni este o zi in care se pun pe drumuri sau vorbesc cu persoane aflate la distanta. Au nevoie de tot felul de date si de informatii. Un act poate fi important, un examen, de asemenea, sau totul se transforma intr-un fel de test, orice intalnire, discutie. Au sentimentul ca sunt trasi de limba. Pe de alta parte, trebuie sa fie foarte argumentati cand sustin un anumit punct de vedere. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de sanatate, de oboseala acumulata sau discutii an contradictoriu cu cineva din casa sau chiar un deranjament care se produce in casa. Pentru toi si vineri, insa, atmosfera este mai buna, au incredere cumva in ei sau lucrurile se rezolva si reulesc sa depaseasca mai usor orice fel de disensiune. In weekend, sanatate.

Scorpion

Scorpionii, cu gandul la bani, in special luni, bani care cumva intuiesc ca pot fi facuti usor altfel sau isi pot exploata, mai bine zis, atuurile, astfel incat sa castige un pic mai mult si sunt foarte interesati de asta, insa miercuri trebuie sa gaseasca si o forma juridica legala sau administrativa prin care sa castige sau macar sa fie putin mai atenti la cadrul in care lucreaza, ca nu cumva sa depaseasca niste limite. Sunt foarte atenti la barfele care sunt in jur si ajung tot felul de informatii la urechile lor cu privire la alte persoane. In weekend, in familie.

Sagetator

Pentru Sagetatori, sunt foarte centrati pe ei luni si de aceea se pot plange mai mult ca alta data de rele tratamente, daca nu le convine cine ce le zice si le face. Miercuri, tensiuni financiare, pierderi de bani sau au sentimentul ca n-au investit bine, s-au luat dupa altii, n-au fost foarte atenti, au fost pacaliti, dusi de nas. Pentru joi si vineri, insa, pot primi sprijin de la prieteni sau de la persoane care ii sfatuiesc foarte bine si descurca niste lucruri. Pot face si drum pentru a primi aceste sfaturi bune. In weekend, in casa.

Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de luni este mai detasata, mai mult urmaresc ce se intampla in jur, poate nici nu au chef prea mare de treaba sau se gandesc la o calatorie, ori vin de pe drum. Marti si miercuri sunt in forma. Miercuri sunt foarte tensionati din cauza unor relatii cu autoritatile sau din cauza unor sarcini, a unor obligatii care ii apasa foarte mult acum si poate nici nu au sentimentul ca e corect ce sunt pusi sa faca. Pentru joi si vineri, discutii cu autoritatile in legatura cu modalitatile cele mai corecte de rezolvare a unui lucru. In weekend, pe drumuri.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19 - 25 aprilie 2021. Zile tensionate pentru cateva zodii

Varsator

Pentru Varsatori, luni este o zi foarte sociala, pot primi complimente, sunt invitati in diverse locuri, sunt onorati si socializeaza. Marti si miercuri, tensiuni, fie din pricina de oboseala si chiar de sanatate. Miercuri, in special, pot avea senzatia ca sunt prinsi pe picior gresit, nu sunt foarte siguri, nu au raspunsurile pregatite, poate si administrativ vine un act sau un ordin si nu sunt de acord cu ce au de facut, insa se repliaza joi si vineri, isi gasesc si argumentele si vocea si au un punct de vedere foarte bine sustinut. In weekend, bani.

Pesti

Pentru Pesti, ziua de luni poate fi foarte frumoasa, in sensul ca sunt oamenii potriviti la locul potrivit si pot avea o imagine buna, aprecieri foarte frumoase la adresa lor. In tot cazul, le place si pot surprinde o oportunitate pe care nu vor sa o rateze. Miercuri, tensiuni, se bazeaza pe un prieten, dar nu e de gasit sau nu e alaturi de ei. De aceea, pentru joi si vineri se bazeaza mai mult pe fortele proprii si e bine sa nu isi risipeasca energia. Joi si vineri sunt foarte bune si pentru sanatate.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.