Camelia Patrascanu, horoscop 4-10 octombrie 2021. Luna Noua si Mercur Retrograd ne dau lumea peste cap

Horoscop 4-10 octombrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Potrivit astrologului, doua fenomene astrale vor fi prezente in aceasta saptamana, Luna Noua in Balanta si  Mercur retrograd.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Patrascanu.

Berbec
Au un inceput de saptamana dedicat muncii si se organizeaza foarte bine pentru asta. De marti dupa-amiaza de la ora 17 intra sub incidenta Lunii Noi in Balanta, pana joi la ora 17. Sunt doua zile absolut fabuloase in care pot strange relatia cu un colaborator, cu partenerul de viata, pot explica multe lucruri, pot afla multe lucruri, astfel incat totul sa se lumineze si sa se faca mai bine intelesi. Finalul saptamanii este cu calatorii romantice.

Taur

Publicitate

La inceputul de saptamana sunt foarte imaginativi si inventivi, in plan profesional vin cu multe idei pe care incearca sa le implementeze si de aceea, dupa ziua de marti, miercuri si joi sunt zile foarte bune pentru a explica colaboratorilor ce vor sa faca. Isi organizeaza foarte bine zona de lucru, cu tot ce au nevoie, astfel incat sa fie deja eficienti si cumva foarte motivati pe noul drum pe care il apuca, pentru ca au o schimbare buna profesional. Finalul de saptamana este alaturi de persoane de incredere, persoane iubite. Foarte multa activitate si duiosie.

Gemeni

Incep saptamana bine organizati, au agenda lor secreta si nu o impartasesc cu nimeni. Asta se intampla luni si in prima parte a zilei de marti. E bine sa ramana concentrati pe ce au de facut si sa nu se distraga. Miercuri si joi, zilele fabuloase de Luna Noua in Balanta vin cu un proiect nou, gandesc un proiect nou, sau o alta metoda, o alta maniera. Pot continua proiectele pe care le au. In tot cazul, este o schimbare. Si in plan sentimental, aceasta Luna Noua poate sa aduca o schimbare de ritm, o imbunatatire a relatiilor cu copiii sau cu persoanele apropiate. In weekend lucreaza si fac multe servicii frumoase persoanelor iubite, sambata-duminica.

Rac

Luni si marti, multe intalniri si multe discutii, investigatii, sedinte. Isi aduna date si informatii. Poate se consulta cu cineva, astfel incat miercuri si joi, cu impactul de Luna Noua in viata lor personala, sa se aseze si mai bine pe pilonii existentei lor, fie ca se sprijina pe familie, pe cunostintele lor, pe diplomele lor, pe experienta lor, se fixeaza si mai bine pe fundamentul pe care si l-au construit pana acum. E o saptamana care poate aduce si avantaje patrimoniale sau reglaje in zona averii. Este armonie si putere in aceasi timp in aceasta saptamana. In weekend, tot felul de sentimentalisme si voie buna.

Citeste si articolul :   Previziuni astrale pentru saptamana 22-28 februarie 2021. Vesti grozave pentru doua zodii

Leu

Saptamana incepe cu o preocupare legata de bani si isi fac tot felul de calcule si de strategii. Foarte isteti de altfel, astfel incat Luna Noua, miercuri si joi poate sa aduca un nou plan si un nou proiect pe care si-l fixeaza in perete si se tin de el pas cu pas. Il si explica oamenilor cu care lucreaza. Pot schimba tactica de contactare a unor furnizori, sau a unor persoane de care au nevoie, asta pentru ca au reusit sa isi faca timp sa puna toate datele cap la cap si pot avea multe productii intelectuale, tot felul de proiecte, sau scriu si studiaza, iar pentru unii poate sa fie o Luna noua care aduce un nou curs, sau un nou studiu. In weekend sunt alaturi de familie.

Fecioara

Sunt motivate de la inceputul saptamanii, sa dea tot ce au mai bun, sa faca lucruri grozave, astfel incat Luna Noua aduce un nou ritm financiar. Isi eficientizeaza activitatile, colaboreaza mai bine, sau gasesc colaboratori noi. Isi clarifica arealul fiecarei ocupatii, munci si colaborari pe care o au, asffel incat sa isi organizeze mai bine munca. Cumva, din toata aceasta organizare, au mai clar in minte cum, de ce, prin cine vin banii. Finalul de saptamana le gaseste pe drumuri, sunt calatorii placute, vizite minunate, conversatii stimulatoare.

Balanta

Sunt discrete luni si marti, poate pentru ca au nevoie sa se pregateasca pentru momente mai importante pe care le au la mijlocul saptamanii. De aceea, miercuri si joi sunt in plina energie, foarte usor se pun in evidenta prin mintea lor clara, prin organizarea ideilor lor pe care toata lumea o apreciaza. Le ajuta Mercur Retrograd sa vada ce nu au vazut, sa spuna ce nu au spus si are loc o clarificare in viata lor, care le da aripi sa mearga mai departe pe un proiect pe care si l-au dorit. Cheltuieli in weekend.

Citeste si articolul :   Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici, pentru saptamana 9-15 martie. Gemenii au zile urate, Scorpionii intra sub protectie divina

Scorpion

Incep saptamana bine, poate au si intalniri si discutii, mai curand se pun la punct cu ce gandesc ceilalti, disting in spatele cuvintelor intentii sau anumite dispozitii, de aceea Luna Noua in Balanta ii lamureste in legatura cu o persoana. Nu spun ce s-a lamurit, nu verifica daca intuitia lor functioneaza bine, pentru ca sigur functioneaza bine. Deocamdata sunt discreti, asa incat si de marti dupa-amiaza, miercuri si joi pastreza pentu ei si cumva ruleaza aceste informatii pe care ei le afla. De abia la finalul saptamanii joi, vineri, sambata isi pot spune punctul de vedere, dar cu foarte mult tact, insa spun care este interesul lor.

Sagetator

Pot iesi in evidenta luni si marti. Le place, sunt apreciati, sau li se cer niste servicii, asa ca Luna Noua din Balanta poate insemna un nou proiect, la propunerea altcuiva, nu e ideea lor. Daca si-au facut calculele, Mercur este Retrograd, dar bine aspectat. Daca alta data au refuzat ce nu era de refuzat si acum spun “Nu voi mai lasa pasarea rara sa-mi scape dintre degete”, pot incepe un nou proiect la propunerea cuiva si raspunsul sa il dea chiar pe Mercur Retrograd, care e reaparator, raspunsul sa il dea in aceasta saptamana. In weekend au nevoie sa reflecteze, sa isi incarce bateriile si chiar sa ajunga in niste locuri, unde stiu ei sigur ca sunt lasati in pace, astfel incat sa isi contemple noile date si realizari.

Capricorn

Inceput de saptamana foarte lamuritor. Luni si marti primesc multe date, multe cifre, multe rapoarte, se intorc la manuale, discuta cu specialisti, se informeaza. Si le aduce foarte multa lumina aceasta clarificare si aceasta informare. Unii Capricorni se intorc de pe drumuri, de pe unde si-au cules informatii. Cert este ca Luna Noua din Balanta, marti dupa-amiaza, miercuri si joi, le da puterea sa ia decizii noi, sa faca o schimbare de pozitie, de opinie, de atitudine. Foarte constructiva, inclusiv din punct de vedere financiar pentru ei. Daca spuneau nu, acum vor spune da. Cumva se coaguleaza in ei niste opinii si o dispozitie. In weekend sunt alaturi de prieteni. Petrec foarte bine si inedit.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 26 iulie - 1 august 2021. Vesti bune de la Camelia Patrascanu

Varsator

Luni si marti au niste calcule, in functie de ce pot primi, obtine de la ceilalti, sau cum pot sa ii motiveze pe ceilalti, sau sa ii convinga pe oamenii din jurul lor cu care vor sa colaboreze, sa dea ce au mai bun, sa se deschida si sa fie receptivi la noi idei. Aceasta Luna Noua in Balanta pentru miercuri si joi in special, ii ajuta sa isi defineasca un proiect. Se pot organiza si scriu mai in detaliu ce vor sa faca, le este limpede ce mai au nevoie pentru a putea derula aceste proiecte. Poate au loc si niste sedinte, ar fi bine pentru ca se clarifica multe lucruri si cumva isi specifica directia pe care vor sa mearga. Au de lucru si in weeked.

Pesti

Un inceput de saptamana bun. Sunt in lumina lucrurilor cumva, luni si marti. Toata saptamana e acordata parteneriatelor, colaborarilor pe care le au, iar Luna Noua din Balanta poate aduce razgandirea unei persoane pe care au mai solicitat-o. Un refuz poate deveni un accept. E bine sa fie insistenti, dar nu cu aceleasi argument, sa incerce alte argumente. In cazul in care nu au parte de o colaborare asteptata, ei trebuie sa fie proprii lor colaboratori. Cu alte cuvinte, sa se intareasca, sa mearga mai departe cu proiectele lor bazandu-se pe ei, desi apare si sprijin in harta lor. Calatorii in weekend.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.