Ioana Tufaru, adevarul despre Anda Calugareanu. De ce s-a stins, de fapt, mama sa

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a spus adevarul despre decesul mamei sale. Pe 15 august, fiica regretatei artiste a mers la mormantul mamei sale imreuna cu sotul si fiul si a impartit pomana. S-au implinit 29 de ani de la moartea Andei Calugareanu.

Fiica Andei Calugareanu a fost insotita de sotul ei, Ionut Mardare, si de fiul lor, Luca. Ioana Tufaru a vorbit despre mama ei si despre adevaratul motiv care i-a adus sfarsitul.

Adevarul despre decesul Andei Calugareanu.

Potrivit Ioanei Tufaru, Anda Calugareanu nu a stiut, initial, ce boala grava avea.

„Ea a luat-o foarte in joaca toata povestea. Foarte tarziu s-a aflat ca avea de fapt cancer. Ea zicea ‘Ei, sunt racita’. Avea tot timpul o ragusala in gat, tot timpul a dat-o pe seama unei raceli.

Publicitate

Si de fapt, cand a ajuns sa i se puna un diagnostic, in final, a fost vorba de cancer. Prea tarziu, nu s-a mai putut face nimic, era deja metastaza.

Citeste si articolul :   Scandal de proportii! Alin Oprea a rabufnit: „Imi punea ceva in mancare”

(…) Da, nu i-am spus (n.r. ca are cancer). Si eu stiam, si el, de lucrul asta. Dar el a vrut intr-un fel sau altul sa o protejeze nespunandu-i.

Articolul continuă după reclame

Si poate ca… eu stiu… acum e deja tardiv sa spun chestia asta… dar poate ca ar fi fost mai bine sa-i fi spus.

S-ar fi luat din pripa totul si poate… ca, uite, cunosc persoane care au luat cancerul din pripa si au scapat. Bine, la ea a fost si galopant. A avut la plamani si a facut metastaza pe ficat. Si… i-a fost fatal”, a declarat Ioana Tufaru pentru CIAO.ro.

Ioana Tufaru, dezvaluiri despre clipele de cosmar prin care a trecut Anda Calugareanu

„Avea momente, din cauza durerii, in care isi dorea practic moartea. Voia sa plece mai repede, pentru ca avea dureri foarte mari. Ajunsese la morfina deja. Au fost niste momente foarte grele.

(…) Mi-a murit in brate. M-a marcat, da. A fost foarte greu.”, a mai spus Ioana Tufaru pentru sursa citata mai sus.

Citeste si articolul :   Statul roman si-a batut joc de Ivan Patzaichin in 2011! Ce pensie ajunsese sa primeasca marele campion: ”Nu m-am gandit ca o sa fiu umilit!”

Fiica Andei Calugareanu a mai spus ca ultima dorinta a mamei ei era ca ea sa nu ajunga la tatal ei. Aceasta dorinta nu a putut fi indeplinita, din moment ce sotul ei de atunci nu a putut sa o adopte pentru ca tatal ei biologic nu a fost de acord.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.