Horoscop cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop 10 august, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta principalele previziuni ale zilei. Sa afla ce ne-au rezervat astrele.

Horoscop cu Neti Sandu pentru toate zodiile:

BERBEC

Poate v-ati propus sa faceti niste schimbari in locuinta, sa duceti si masina in service si daca da semne de oboseala, va luati alta. Apare ceva nou la serviciu si o sa va luptati cu un volum mare de treburi, poate fi un proiect nou-noutz care sa va dea ceva bataie de cap.

TAUR

Se pare ca traversati o perioada agitata in cuplu, dar daca-i intelegeti problemele partenerului o sa fie liniste si pace. O sa-mpartiti bugetul in doua – sa v-ajunga si pentru casa, si ca sa va duceti cateva zile pe undeva la relax, ca va e dor de mare si de munte.

GEMENI

E posibil sa angajati o firma sa rezolve niste probleme acasa, daca voi nu va pricepeti. E o perioada favorabila semnarii actelor si chiar e bine sa vedeti daca nu expira vreunul, mai ales daca plecati in vacanta, buletin, pasaport, carduri etc.

RAC

O sa plecati in vacanta si se poate sa rezolvati si niste probleme de serviciu, unii dintre voi, daca tot va deplasati. Se-nunta castiguri banesti, poate recuperati si din urma, dar se-ntrevede si o marire de salariu, poate pentru ca va mutati la alt serviciu si o s-o duceti mai bine.

LEU

Or sa va intre bani, poate fi chiar o marire de salariu, si o sa adunati si de prin alte parti niste sume de bani. Va adunati toate resursele pentru o relansare c-aveti potential si nu vreti sa ratati sansele care va ies in cale, ca e o conjunctura favorizanta.

FECIOARA

Poate faceti niste achizitii pentru casa c-ati scos tot ce nu va mai trebuia si reamenajati, frumos, interiorul. Demarati proiecte noi care sa va ridice cota valorica, sa va sporiti veniturile, c-o sa lucrati si in particular c-aveti energie si n-ati fugit niciodata de munca.

Articolul continuă după reclame

BALANTA

Va asociati cu niste prieteni ca sa va umpleti frumos timpul liber, ca vreti sa va dezmortiti. Va-ngrijiti si de sanatate, sa fiti buni, zdraveni si sa se bucure si ai vostri de atentia voastra ca o sa tineti mortis sa va faceti cu totii niste investigatii medicale.

Citeste si articolul :   Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

SCORPION

O sa-i cereti sefului niste inlesniri, poate si bani, daca simtiti c-aveti sanse, daca nu, nu prea merge. O sa primiti niste oferte de lucru si o sa faceti o selectie riguroasa, ca nu prea sunteti dispusi sa mai cedati, sa lasati de la voi c-ati tot facut treaba asta.

SAGETATOR

Proiecte noi la orizont si daca rezonati cu vreunul o sa va alegeti o varianta, ca s-aveti de unde sa luati bani. E rost de plecare pe undeva, poate fi chiar concediul care bate la usa, si o sa va destindeti, o sa iesiti din nota obisnuita, sa gustati din spiritul de aventura.

CAPRICORN

Poate va invita cineva in alt oras si va duceti in week-end, daca nu sunteti in concediu – vedeti voi! Faceti monetarul sa vedeti de cati bani mai aveti nevoie ca sa luati ce-aveti nevoie pentru casa si sa dati o fuga si la munte, ori la malul marii la noi, in alta parte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 mai 2024. Surprize placute pentru mai multe zodii

VARSATOR

O sa va socotiti banii sa vedeti cum stati, daca puteti evada spre o zona de agrement sau mai bine va puneti casa la punct. O sa dati zor sa va achitati de obligatiile de serviciu ca poate vreti sa mai plecati intr-o scurta vacanta, daca ati consumat o parte din ea. E putina agitatie.

PESTI

E cineva care va scoate la cafea sa discutati intre patru ochi despre o chestiune de principiu – ca sa puteti lua, apoi, o decizie. O sa interactionati cu niste oameni care vor sa colaborati macar pe o perioada scurta de timp si o sa castigati bani, chiar si din concediu, daca puteti munci online, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.