La o zi dupa tragedia de la rafinaria Petromidia, este din nou alerta maxima. Incendiu urias la Constanta

La doar o zi dupa tragedia de la Petromidia, un nou incendiu puternic a izbucnit, sambata, la un depozit de aluminiu al unei fabrici de BCA din zona industriala a municipiului Constanta. La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri si ambulante.

Numarul echipajelor de interventie a fost suplimentat in cazul puternicului incendiu izbucnit, sambata dupa-amiaza, la o fabrica de BCA din zona industriala a muncipiului Constanta, urmand sa fie transmis si un mesaj RO-Alert catre populatie.

“Avand in vedere degajarile mari de fum, pentru protectia populatiei aflata in proximitate, va fi transmis mesaj RO-Alert”, a informat ISU “Dobrogea”.

La fata locului sunt in prezent 9 masini de stingere incendii, 2 autoscari si 6 echipaje medicale si, conform pompierilor, arde o magazie in care se afla carton bituminos.

Publicitate

Publicitate

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea”, autoritatile au fost alertate prin 112 ca s-au produs trei explozii si ca se vede mult fum gros alb.

Citeste si articolul :   Un alt "Colectiv"- Bilantul incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a crescut: 10 decedati

Au fost trimise in zona incendiului patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si alte trei echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean.

Din primele informatii reiese ca incendiul a cuprins o magazie din aluminiu, pe o suprafata de circa 40 de metri patrati, a fabricii de BCA Celco.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.