Incendiu la Spitalul Judetean Slatina. A fost activat Planul Rosu

Incendiu la Spitalul Judetean Slatina. Un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Slatina, unde se aflau internati 37 de pacienti.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis ca a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta(ISU) Olt transmite ca incendiul produs la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina a fost lichidat. „Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter si etaj 1. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Pana la acest moment, au fost evacuate 36 persoane, dintre care 6 persoane au fost intoxicate cu fum si sunt transportate la UPU. Se continua operatiunile de cautare“, a comunicat ISU Olt.

Articolul continuă după reclame

Incendiul s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter si etaj 1.

Publicitate

Pentru gestionarea situatiei au actionat, de la ISU Olt: 4 masini stingere, 1 Autoscara, 1 descarcerare, 7 ambulante SMURD, 6 ambulante SAJ, de la ISU DJ: 1 masina stingere, 1 autospeciala transport victime multiple, 2 ambulante SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU TR: 1 autospeciala transport victime multiple, 2 Ambulante SMURD, ISU VL: 2 ambulante SMURD.

Citeste si articolul :   1.149 de noi cazuri de Covid si 66 de decese, raportate in ultimele 24 de ore in Romania

Din primele informatii, se pare ca valvataia ar fi pornit dupa ce un pacient a dat foc la izolatorul de COVID.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.