Printul Harry, primele cuvinte despre fratele sau: “Am trecut prin iad impreuna, dar suntem pe drumuri diferite”

Printul Harry a venit singur in Marea Britanie, pentru a participa la inmormantarea printului Philip, dupa ce medicii nu i-au permis lui Meghan Markle sa calatoreasca cu avionul.

Meghan Markle si-ar fi dorit sa fie alaturi de sotul sau la revederea cu familia regala britanica, dar medicii i-au interzis. Faptul ca nu este alaturi de printul Harry inseamna ca aceasta trebuie sa le faca fata singur, dupa ce a expus toate nemultumirile la adresa lor in cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

In timpul discutiei, Harry i-a spus jurnalistei ca, in ciuda tuturor lucrurilor prin care au trecut, ii poarta o mare afectiune fratelui sau. ”Asa cum am spus mai devreme, il iubesc pe William. Am trecut prin iad impreuna, dar suntem pe drumuri diferite”, a declarat printul.

Publicitate

Potrivit Page Six, printul Harry va zbura spre SUA, la scurt timp dupa inmormantarea printului Philip. Ducele de Sussex nu intentioneaza sa petreaca o perioada mare de timp in Marea Britanie dupa slujba de sambata.

Desi nu se stie ce viza are Harry sau daca a solicitat green card, un avocat specializat in imigrari a declarat pentru publicatia Page Six ca printul poate fi nevoit sa solicite Nationat Interest Exeption pentru a putea calatori spre SUA. Cu toate acestea, exista si exceptii facute pentru cei casatoriti cu cetateni americani.

Este pentru prima data cand Harry se intoarce in Marea Britanie de cand el si Meghan au renuntat la locul lor in familia regala britanica. In plus, este si prima data cand ii va intalni pe regina Elisabeta a II-a, printul Charles, William si Kate Middleton dupa mult timp.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.