Gest impresionant facut de Monica Tatoiu inainte de inmormantarea Corneliei Catanga!

Monica Tatoiu a vorbit despre regretata Cornelia Catanga. Aceasta a povestit ca celebra cantareata i-a facut mai multe confesiuni cu cateva luni inainte sa se stinga din viata.

Monica Tatoiu a anuntat ca va ajuta la gasirea unui loc de veci pentru Cornelia Catanga.

”Daca aveti nevoie, vorbesc eu si platesc eu. E langa Bucuresti, la Manastirea Pissiota. Vorbesc cu maica stareta. Daca nu aveti unde, o sa vorbesc. Stiu ca sunt locuri de veci la maica stareta acolo, ca vreau sa imi iau si eu unul, ca nici eu nu am. Pe sotul meu l-a facut sa planga si sotul meu nu plange usor”, a declarat Monica Tatoiu, cu lacrimi in ochi.

Articolul continuă după reclame

Totodata, Monica Tatoiu a vorbit si despre ultima ei intalnire cu Cornelia Catanga.

Publicitate

”Ultima data am vazut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea iesea din emisiune, eu intram si era trista. Isi pierduse casa si de atunci imi spunea ca are probleme financiare. (…) Catanga era prabusita emotional dupa lucrurile prin care a trecut. (…) Artistii se daruie, artistii nu sunt bancheri. Imi amintesc vorbele…Zice, doamna, este groaznic, nu mai avem din ce sa traim”, a mai spus Monica Tatoiu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.