Un barbat din Iasi, care isi crestea singur copilul, s-a trezit cu mascatii in casa. Habar nu avea ce “comoara” ascundea

O situatie neobisnuita in comuna ieseana Victoria. Un barbat, care isi crestea singur copilul, s-a trezit cu mascatii acasa la el.

Nici prin gand nu-i trece ca avea o  „comoara” ascunsa in casa sa. Mai precis, barbatul a ajutat un fost prieten, care a avut probleme cu legea, sa aiba un loc unde sa locuiasca.

Nu a banuit nicio clipa ca individul va face iar ilegalitati. In casa lui se aflau peste 1.000 de pastile ecstasy.

Articolul continuă după reclame

Sorin Bulgaru, in varsta de 55 de ani, a fost prins in flagrant de oamenii legii, avand o cantitate impresionanta de droguri asupra lui. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Sorin Bulgaru, pentru trafic de droguri de mare risc in forma continuata. Totodata, anchetatorii DIICOT Iasi au propus arestarea preventiva a individului, sub acuzatia amintita.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.