Cine este tanara de 27 de ani care s-a stins din cauza noului virus. Sicriul inchis, a fost adus sub geamul apartamentului ca parintii sa isi poata lua ramas bun de la copilul lor,

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou bilant al deceselor provocate de coronavirus, iar printre acestia se afla si o femeie de 27 de ani care a decedat vineri, 10 aprilie.

Cine este femeia de 27 de ani care s-a stins din cauza coronavirusului

Conform fanatik.ro femeia de 27 de ani din Roznov care a decedat din cauza coronavirusului era bolnava de leucemie si s-ar fi infectat in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Dupa o zi de la confirmarea infectarii, fata a ajuns in stare grava pe sectia de ATI, fiind conectata la aparate. Starea s-a agravat foarte tare, iar aceasta mai respira doar cu un plaman, prin ventilatie artificiala. Ea a murit in noaptea de joi spre vineri.

Publicitate

Parintii fetei se afla in izolare la domiciliu si le-a fost interzis sa participe la inmormantare. Mama tinerei a facut o criza la aflarea vestii si a amenintat ca se arunca de la geamul apartamentului daca nu va fi lasata sa mearga la inmormantare.

Apropiatii au lipsit de la inmormantare

Sicriul tinerei, inchis, a fost adus sub geamul apartamentului ca parintii sa isi poata lua ramas bun de la copilul lor, iar apoi, tanara a fost inmormantata.

La funaralii nu a putut fi prezent nici prietenul fetei, deoarece este internat in spital, fiind infectat cu coronavirus dupa ce a luat de la aceasta.

Iubitul tinerei a explicat in urma cu o saptamana cum s-a infectat partenera sa: ”Prietena mea era internata la hematologie unde face citostatice. Trebuia sa fie externata pe 27 martie, dar au spus ca o lasa in weekend in spital, ca sa vada cum se simte, si o externeaza pe 30 martie”.

”Sambata seara, pe 28 martie, mi-a spus ca ii este frica si am intrebat-o de ce. Si mi-a spus ca a auzit ca doctorii ar fi luat contact cu doi pacienti care sunt infectati cu coronavirus, iar medicii au luat contact cu ea. Duminica, pe 29 martie, au externat-o. Cand a venit acasa am intrat amandoi in carantina, ca asa i-au spus medicii”, a mai povestit el.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.