Toti romanii care vin din aceste zone intra direct in carantina. Lista tarilor aflate in zona rosie

Numarul tarilor aflate in “zona rosie” ca urmare a epidemiei de coronavirus a ajuns la 12. Pana acum, pe aceasta lista se aflau doar cinci tari: Italia, Franta, Germania, Spania si Iran. Persoanele care se intorc din aceste tari intra automat in carantina institutionalizata, timp de 14 zile.

Potrivit Institutului National de Sanatate Publica, tarile considerate ”zone rosii” sunt: Austria, Belgia, Elvetia, Italia, Franta, Germania, Spania, Iran, Marea Britanie, Olanda, SUA si Turcia.

Articolul continuă după reclame

Restul tarilor sunt considerate a face parte din asa-numita “zona galbena”. INSP precizeaza ca toate persoanele care sosesc dintr-o calatorie internationala sunt obligate sa se autoizoleze la domiciliu tot pe o perioada de doua saptamani, scrie romaniatv.net.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.