Mastile sanitare devin obligatorii in Timisoara.

Purtarea mastilor de protectie a devenit obligatorie incepand de miercuri si in Timisoara. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Potrivit unei hotarari a Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Timisoarei, din 22 aprilie 2020, purtarea mastii s devenit obligatorie.

„Pe teritoriul administrativ al municipiului Timisoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta masca si manusi pe mijloacele de transport public si in spatiile inchise ale structurilor inchise publice si private in care se desfasoara relatii cu publicul”, se arata in decizia CSU Timisoara, scrie Mediafax.

Articolul continuă după reclame

Potrivit autoritatilor, pe post de masca pot fi folosite si esarfe, pentru a existe un filtru intre atmosfera si aparatul respirator (nas si gura).

Publicitate

Vor exista trei zile in care nu se vor aplica amenzi, scrie Digi24

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.