Horoscop zilnic, 30 decembrie 2023. Trei zodii sunt pe cai mari

Din cauza impulsivitatii crescute, merita sa abordam probleme care nu necesita o concentrare speciala si mult timp.

Berbec

Astrele ii sfatuiesc pe Berbeci sa se dedice familiei si prietenilor sai, pentru ca acestia sunt principala valoare in viata. Ziua nu-l inclina spre succes in afaceri, munca sau studiu, dar alaturi de oameni apropiati se va putea exprima pe deplin! Comunicarea deschisa, sprijinul prietenos si conversatiile inima la inima ii vor aduce Berbecului pace si constientizarea ca viata este minunata. Ei bine, daca Berbecul este singur, are sanse mari sa intalneasca sufletul pereche. Sfat: multumeste celor din jurul tau pentru caldura si grija.

Taur

Publicitate

Dorinta de a comunica a Taurului poate lua forma unor extreme, exprimata prin vorbire sporita si dorinta de a fi in centrul evenimentelor. Foamea de informatii poate fi destul de rea. Cu toti cei apropiati, Taurul este capabil sa-si impartaseasca gandurile in detaliu despre orice subiect – despre munca, despre viata, despre dragoste. Doar nu te certa cu el: Taurul poate lua orice obiectie prea aproape de inima. Sfat: acorda-te la ceea ce vrei pentru tine, totul se va descurca in cel mai bun mod.

Gemeni

Gemenii pot fi incapatanati: sunt aproape imposibil de confundat sau de convins. Oprirea lor este la fel de inutila ca un tanc care merge inainte! Totusi, acest lucru are si avantajele sale: folosindu-si in mod corespunzator perseverenta, Gemenii sunt capabili sa mute muntii. Este mult mai rau daca Gemenii isi schimba puterile pentru probleme banale sau incep sa intoarca tot ce le vine in cap. Consecintele actiunilor lor impulsive de maine ar putea fi mai distructive decat un tsunami! Sfat: concentreaza-te pe starea ta interioara, nu-ti fie frica de schimbare.

Rac

Citeste si articolul :   Horoscop 23-29 martie 2020. Patru zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Racul este capabil sa demonstreze fatalism in tot ceea ce intreprinde, actionand sub deviza: „Ce este menit sa se intample, nu poate fi evitat!” Exista posibilitatea ca, in unele chestiuni, Racul sa se bazeze in mod nejustificat pe noroc si viata il va dezamagi in cel mai inoportun moment. Pentru a preveni acest lucru, Racul are nevoie de parafrazarea zicalei. Daca face cu constiinta tot ce depinde de el, atunci succesul nu va intarzia sa ajunga! Sfat: Ofera dragoste celor care au fost neglijati de mult timp.

Leu

Leul risca sa se simta dezamagit de ceva sau de cineva. Poate ca Leul se va confrunta cu o pierdere, sau cineva nu se va ridica la inaltimea asteptarilor sale, sau evenimentele nu se vor dezvolta asa cum si-ar dori. Astrele il sfatuiesc pe Leu sa reflecteze mai putin si sa nu se agate de ceea ce nu-i place. Cel mai probabil, asteptarile lui sunt pur si simplu prea mari. Nu degeaba se spune ca a cauta fericirea este principala sursa a nefericirii. Coborand stacheta pentru cerintele lor fata de viata, Leul se va simti mult mai fericit! Sfat: Spune da lucrurilor care iti aduc bucurie.

Fecioara

Astrele spun ca este favorabil tot ceea ce tine de dragoste, legaturi de familie si prietenie, precum si orice alte relatii! Norocul asteapta acolo unde Fecioara se poate baza pe cineva: printre prieteni si familie, parteneri de afaceri de incredere, in compania unei persoane dragi. In plus, ziua o inclina pe Fecioara sa faca in mod activ noi contacte. Maine negocierile, semnarea contractelor, munca si cunostintele personale vor avea succes. Ei bine, o Fecioara singuratica are sansa de a intalni intruchiparea fanteziilor ei romantice. Sfat: este timpul sa va mutati intr-un spatiu nou, pregatiti-va pentru aventura.

Balanta

Astrele prevestesc o zi favorabila pentru ca Balanta sa lanseze noi proiecte. Afacerile incepute anul acesta vor progresa usor si sunt practic sortite succesului. In afaceri, in cariera, in dragoste, Balanta poate face cu indrazneala un pas pe care poate nu l-a putut face de mult timp. O cerere in casatorie, o crestere a salariului, cautarea unui nou loc de munca – orice afacere in mainile Balantei va da roade.  Sfat: Astazi poti crea o magie reala pentru tine.

Scorpion

Scorpionul poate simti dorinta de a-si impartasi experienta, cunostintele cu cineva sau chiar sa ia pe cineva sub aripa sa. Ziua ii ofera generozitate spirituala, precum si dorinta de a fi un mentor intelept pentru cineva, sau macar o batista pentru lacrimi. Daca nedreptatea este comisa in fata ochilor Scorpionului, el este gata sa se grabeasca in lupta, aparandu-i pe cei slabi! Stelele horoscopului avertizeaza Scorpionul ca dreptatea este buna, dar principalul lucru in aceasta zi este sa nu-i lasati pe cei „slabiti si asupriti” sa se apropie mai mult decat este necesar, ei sunt destul de imprevizibili.

Sagetator

Sagetatorul are toate sansele sa fie pe cal! Circumstantele promit sa fie in favoarea lui si este posibil ca intr-un proiect sa primeasca succes si recunoastere de la ceilalti. Ziua este perfecta pentru finalizarea oricaror sarcini incepute anterior si, cu cat aceste sarcini sunt mai semnificative si mai globale, cu atat mai bine.Astrele ii dau Sagetatorului energie, abilitati noi, noroc si incredere in fortele proprii. Cu un astfel de arsenal, nu poate decat sa castige!

Capricorn

Astrele prevestesc o zi pentru Capricorn cand multe vor depinde de cuvintele, actiunile, sentimentele si chiar gandurile lui! Capricornul ar putea fi nevoit sa ia o decizie si o mare parte din soarta lui va depinde de cum va iesi. Cu toate acestea, chiar si actiunile minore pot juca un rol semnificativ in viata Capricornului. Asa ca trebuie sa urmareasca ceea ce spune si face: gandurile bune si faptele bune se vor intoarce cu siguranta la el. Sfat: te asteapta revelatii serioase, asculta sfaturile din jurul tau.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 29 martie 2024. Se schimba macazul la inceput de weekend. Doua zodii sunt puse la zid, iar trei primesc vesti grozave

Varsator

Cand comunica cu oamenii, Varsatorul poate ajunge la orice extrema! El este capabil sa cedeze presiunii altor oameni mai usor decat de obicei si sa faca concesii care nu sunt benefice pentru el. Sau, dimpotriva, poate pune presiune asupra oamenilor care se afla in apropiere. Intr-un fel sau altul, relatiile Varsatorului cu ceilalti nu pot fi numite ideale. Pentru a preveni ca acest lucru sa devina un motiv de conflict, Varsatorul ar trebui sa caute o cale de mijloc in comunicare! Sfat: munceste din greu pentru a obtine rezultate mai bune, nu este momentul sa-ti para rau pentru tine.

Pesti

Aceasta zi le va oferi Pestilor un plus de vivacitate, energie insorita si pozitivitate! Pestii trebuie doar sa treaca la treaba pentru a observa ca merg inainte. Cei din jurul lor vor fi atrasi de ei, soarta le va arunca surprize placute. Achizitii reusite, vesti bune, oferte tentante, comunicare cu oameni placuti, intalniri romantice – toate acestea si multe altele ii pot astepta pe Pesti in deplina concordanta cu zicala: „Succesul nu vine la cel care se trezeste devreme, ci la cel care se trezeste intr-o dispozitie buna. Sfat: ai trecut prin aceste experiente inainte, asa ca stii ce sa faci.

Publicitate

Autor