Horoscop zilnic, 7 august 2023. Ziua in care astrele protejeaza cateva zodii

Este un moment favorabil pentru rezolvarea problemelor materiale, de munca si de afaceri. In acest moment, este util sa acordati atentie sanatatii sau sa va angajati in timpul liber activ – inotati in piscina, faceti o plimbare in padure.

Berbec

Acest capitol al vietii tale este dedicat onorarii rebelului tau interior. Este vorba despre a-ti forta propriul drum pentru a te aventura cu indrazneala si incredere in necunoscut. Abilitatea de a te arata ca cea mai autentica versiune a ta va deschide portalul abundentei pentru tine! Sfat: faceti un pas inainte cu indrazneala si incredere.

Taur

Publicitate

Astazi, Universul va indruma sa va infruntati temerile si sa va invingeti cu mult curaj demonii interiori. Este timpul sa renunti la trecut si sa-ti imaginezi o realitate cu totul noua pentru tine, Taur. Sfat: Deveniti mai puternic in spirit – intalniti-va fata in fata cu temerile voastre.

Gemeni

Exista momente in viata noastra cand terminam treaba, dar nu vedem rezultatele in timp real. Daca acest lucru este adevarat in cazul dvs., amintiti-va ca legea cauzei si efectului este intotdeauna la lucru. Nu exista o astfel de actiune care sa treaca neobservata de fortele misterioase de sus. Sfat: Fiecare eveniment este o consecinta a celui urmator. Tineti cont de acest lucru atunci cand luati decizii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2023. Schimbari pe plan profesional pentru mai multe zodii

Rac

In trecut, este posibil sa te fi indoit de potentialul tau. Poate i-ati pus pe altii pe un piedestal, diminuand astfel ceea ce oferiti. Dar acum e diferit, Rac. Treci prin viata cu curaj, incredere si vitalitate. Nu te devaloriza si nu-i lasa pe altii sa faca la fel. Sfat: este important sa-ti inregistrezi victoriile chiar si mici de-a lungul caii vietii tale.

Leu

E timpul sa lucrezi cu magia de manifestare. Este timpul sa va folositi potentialul pentru a va crea cea mai buna viata in cooperare cu fortele divine. Avand in vedere ca ai tot sprijinul, orice este posibil in acest moment! Sfat: esti autorul vietii tale — scrie scenariul!

Fecioara

Publicitate

Astazi, Universul va indruma sa ganditi – intoarceti-va privirea spre interior si raspundeti sincer la toate intrebarile interesante. Acesta este un moment pentru a-ti redescoperi peisajul interior, un timp pentru a cultiva linistea si un timp pentru a explora convingerile impuse care stau in calea succesului tau, Fecioara. Sfat: prioritizeaza relatia cu tine insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 iunie 2022. Norocul insoteste Capricorunul peste tot

Balanta

Ce faci cand gasesti pe cineva care se uita la tine cu stralucire in ochi? Alergi, te ascunzi si iti diminuezi stralucirea? Sau te exprimi stiind ca meriti dragoste si admiratie? Daca raspunsul a cazut pe prima varianta, atunci este timpul sa distrugi zidul pe care l-ai ridicat, Balanta. Sfat: Permite-ti sa iubesti si sa fii iubit.

Scorpion

Este timpul sa-ti lasi deoparte notiunile despre ce a fost si ce ar putea fi daca ai fi actionat diferit. Acum descoperi posibilitati nesfarsite. Sfat: Ia totul din viata, stabileste-ti obiective mari!

Sagetator

Cand iti stabilesti un nou obiectiv sau intentie, ai tendinta de a merge all-in. Ai tendinta de a fi putin obsedat sa-ti distrugi barierele si sa atingi perfectiunea. Ce se intampla in acest proces, Sagetatori? Cantarul se inclina puternic intr-o directie, afectand alte domenii ale vietii tale. Fa-ti o favoare – gaseste o cale de mijloc intre toate acestea. Sfat: Gaseste echilibrul in toate aspectele vietii tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 februarie 2021. Ziua va aduce lucruri pozitive Racilor

Capricorn

Nu sunteti aici sa va ascundeti sub o mantie de invizibilitate, Capricorni. Fii o lumina pentru tine si pentru cei din jurul tau. Sa stii ca tot binele pe care il faci altora se va intoarce la tine de zece ori. Astazi este un moment de bun augur pentru a intari legaturile spirituale care va amintesc ca acasa este mai mult decat un loc.

Varsator

Luati un moment pentru a respira, ignora problemele care s-au adunat si urmareste doar ce se intampla in jurul tau. Acum se repeta o lectie pentru tine pe care pur si simplu trebuie sa o inveti, Varsator. Sfat: Universul stie sa predea lectii, iar asta nu inseamna ca nu te iubeste.

Pesti

Practicati astazi arta subtila a daruirii de sine. Fa ceea ce ti se pare autentic, fara a fi legat de un anumit rezultat. Nu exista nicio actiune care sa treaca neobservata, Pesti. Sfat: lasa generozitatea sa fie superputerea ta.

Publicitate

Autor